Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja uopshte ne mogu da verujem da je TEK utorak...
ova nedelja se vuche u beskraj.
prvo, ne sedi mi se na poslu - dosadno mi je i nemam shta da radim.
drugo, napokon je malo ugrejalo sunce, a ja sam bela kao krpa, daj malo sunca!!!
trece... kad ce taj chetvrtak vec jednom...
al` pazi kad bih znala shta imam da radim kuci....
i tako.
ja se izvinjavam za ovaj off topic.
odo` da nastavim da ne radim nishta.

ja uopshte ne mogu da verujem da je TEK utorak...
ova nedelja se vuche u beskraj.
prvo, ne sedi mi se na poslu - dosadno mi je i nemam shta da radim.
drugo, napokon je malo ugrejalo sunce, a ja sam bela kao krpa, daj malo sunca!!!
trece... kad ce taj chetvrtak vec jednom...
al` pazi kad bih znala shta imam da radim kuci....
i tako.
ja se izvinjavam za ovaj off topic.
odo` da nastavim da ne radim nishta.

vi imate suncaaaaaa...:cry::cry::cry: nećuuuuuuuuuu!!!!!

Ne, udala sam se i ne radim vise, sad imam svoj frizerski salon.

Hvala bogu! Bilo je i vreme! Batali bre sestro taj posao...uzeli su ti zzivot, dushu i lome ti srce....
Pijesh da prezzivish....DAJ OTKAZ!
Morash da se zaljubljujesh u jedinu slobodnu drtinu jer ne stizzesh sunca da vidish od posla...Oca ne vidjash a ni brata...
Nema tih para...u zamenu za zzivot ceo...
Ljubi te tvoja Pipi...plava si i lepa...dole robovlasnishtvo!

Hvala bogu! Bilo je i vreme! Batali bre sestro taj posao...uzeli su ti zzivot, dushu i lome ti srce....
Morash da se zaljubljujesh u jedinu slobodnu drtinu jer ne stizzesh sunca da vidish od posla...Oca ne vidjash a ni brata...
ja bih glasala za tebe. :D

Ti otvori butik, ja cu salon. :D

Joj, Pipi, da mi nije tebe... :lol: :heart:

A i prijao bi mi odmor, od cigareta, pica i ostalog. Mada, kad odem kuci, javljam se svom drugaru LSD-iju :heart: pa ce biti zeza svakako. :))))

Mislim da je pravi trenutak da primetim (a da se ne naljutis na mene) da zaista preterujes sa alkoholom, 7 piva curo...sad treba voditi racuna o zdravlju, posle je kasno. Najgore je kad ga izgubis pre vremena...niko ti nece pomoci, vidis kakva su vucja vremena, kako se treba boriti za koru hleba.
Ja sam svoje izgubio rano (cale je morao da me dovodi u NS na predavanja kad sam pre xyz godina bio prva godina na faksu, zamisli covek me vodi k'o invalida, a sva masa gleda, kolege, mahom ortaci iz srednje skole, samo su se zaje..vali na moj racun - 'de ste ribe, evo frajera sa isijasom, boleo ih je ku..ac sto su meni ledja "ostala" ma Manjaci, kad gradskog klinca ostavis danima u planincugi na minus 25 u najsugavijoj uniformi, to ne izadje na dobro), zato ti ovo i pricam, vodi racuna o sebi, yebes ljubav ako pre vremena postanes baba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back