Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ja chu jesti chokoladne bananice u enormnim kolichinama uskoro...jel' da? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trenutno jedem shtrudlu s makom i bash mi prija...
gde li je tara da sad vidi ovo...![]()
hm,tara je sada pojela cokoladu sa keksom i bas joj je prijala : )

Ahahaha imao je tetki da da lekna koje fore padajaooo
Ja sam srechna jer vecheras nisam izashla a subota je...

Ja sam do malo pre imala goste..Ja sam srechna jer vecheras nisam izashla a subota je...
i gde cu sada....nigde ..nego na forum a i hladno mi je nesto..jel i vama hladnjikavo ?Ja sam srecna, ali sam na poslu, nista nisam zavrsila, ali, ipak sam i tuzna, jer ono sve nista ne znaci...![]()
![]()
Ja sam do malo pre imala goste..i gde cu sada....nigde ..nego na forum a i hladno mi je nesto..jel i vama hladnjikavo ?
ali jeste hladno. još sam bila u gradu, u baštici sedela i nazimila se. a spava mi se. sad ću pod tuš. šta ja sve ovde napisa.
odlepSkoro identicno....i ja cu polako na spavanje..jao jeste. u stanu mi je toliko hladno da sam danas ladno izašla u džemperu i jakni napolje. a onda sam shvatila neke stvari.ali jeste hladno. još sam bila u gradu, u baštici sedela i nazimila se. a spava mi se. sad ću pod tuš. šta ja sve ovde napisa.
odlep

ja se dvoumim koji film da gledam "ljubav u vreme kolere" ili" music and lyrics"..znam,oba su onako bljutavo ljubavna al tako mi se nesto gleda...: )