scener
Zainteresovan član
- Poruka
- 453
Pa možda nije trenutno sa njim, možda je na poslu, možda otišla u kupovinu.... možda je u kukuruzu...
A neizdrž udario.....
Ume da bidne zajebato
A neizdrž udario.....
Ume da bidne zajebato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar Dijenek nema devojku?
Какве везе има девојка с тим?
Не ради се о сексу...
Какве везе има девојка с тим?
Не ради се о сексу...

Prati fabulu radnje, Dijenek onanisheQUOTE]
ops:
Ljubav je slepa, klasika, i sta fali toj "mojoj virtuelnoj", moram li da je branim i od tebe? Jos mi nije ni priznala da je u necem falicna. Nije mi bas jasno zasto je uvek vedra i duhovita, ja sam takav samo kad me pritiska neka muka, branim se smehom, glumim za Holivud, samo da ne naletim na takvu.
tema:
Krećem po dragu, dovezem kući, dobro isteslačim, spremim večeru, poslužim desert i ušuškam u krevet.

Tim redosledom.....
Nadam se.....![]()
shtoooo bi meniiii taj redosled dobro doshaoooo...
samo ako mozzesh i neki kasni ruchak u taj raspored da ubacish - bila bih ti zahvalna...
mnogo sam gladna ovih dana.![]()
Ja; imam; ne znam zato sto sam zaljubljen; nista - izgleda da je u fazi ignorisi jadnika dok ne crkne od muke (k'o ga ferma, kad nije za zivot). Falinke po meni ne postoje, ako ih i ima moje su sigurno zesce od njenih, ona moje zna, ali mi nista ne govori o svojima, najverovatnije nikad ni nece o tome nesto prozboriti. Nagadjam da je u uspesnoj ili neuspesnoj vezi (cini mi se u braku), priblizno mojih godina, ali zrelija i iskusnija od mene, u zivotu joj kao ni meni ne cvetaju ruze (bar ima detence, koje je ceka i misli o njoj, ja cak ni to nemam) i ...ne znam, mogu samo da zamislim koliko to ne moze da uspe. Ali, zaljubio sam se u ludacu..........ko se zaljubio? imas virtuelnu ljubav? o cemu se radi? sta se desava? pod kakvu falinku je snajka?
ops: , bas sam bre "omatorio", a ostao tupan.
jooj
bio mi majstor da mi popravi sudomašinu
(mislim, ona izgleda čisto od spolja
ali iznutra je kamenac čudo napravio)
e sad, da bi bilo u duhu pdf-a, moglda bih da slažem
da me je majstor jednim kratkim potezom pribio uza sebe
potrgao mi svu odeću i to..
al mrzi me da lažem..
Ja; imam; ne znam zato sto sam zaljubljen; nista - izgleda da je u fazi ignorisi jadnika dok ne crkne od muke (k'o ga ferma, kad nije za zivot). Falinke po meni ne postoje, ako ih i ima moje su sigurno zesce od njenih, ona moje zna, ali mi nista ne govori o svojima, najverovatnije nikad ni nece o tome nesto prozboriti. Nagadjam da je u uspesnoj ili neuspesnoj vezi (cini mi se u braku), priblizno mojih godina, ali zrelija i iskusnija od mene, u zivotu joj kao ni meni ne cvetaju ruze (bar ima detence, koje je ceka i misli o njoj, ja cak ni to nemam) i ...ne znam, mogu samo da zamislim koliko to ne moze da uspe. Ali, zaljubio sam se u ludacu..........ops: , bas sam bre "omatorio", a ostao tupan.
@lsd
chuj...
ne bih da zakeram, ali prema tom rasporedu....
ne treba ja da dodjem kuci, vec treba da dodju po mene i da me voze kuci...
mada, teshko vozznja ide sa shtakama.
uzmi taksi.
ja cu platiti, da ne ispadne da sam sponzorusha.![]()