Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubav je slepa, klasika, i sta fali toj "mojoj virtuelnoj", moram li da je branim i od tebe? Jos mi nije ni priznala da je u necem falicna. Nije mi bas jasno zasto je uvek vedra i duhovita, ja sam takav samo kad me pritiska neka muka, branim se smehom, glumim za Holivud, samo da ne naletim na takvu.

ko se zaljubio? imas virtuelnu ljubav? o cemu se radi? sta se desava? pod kakvu falinku je snajka?

ko se zaljubio? imas virtuelnu ljubav? o cemu se radi? sta se desava? pod kakvu falinku je snajka?
Ja; imam; ne znam zato sto sam zaljubljen; nista - izgleda da je u fazi ignorisi jadnika dok ne crkne od muke (k'o ga ferma, kad nije za zivot). Falinke po meni ne postoje, ako ih i ima moje su sigurno zesce od njenih, ona moje zna, ali mi nista ne govori o svojima, najverovatnije nikad ni nece o tome nesto prozboriti. Nagadjam da je u uspesnoj ili neuspesnoj vezi (cini mi se u braku), priblizno mojih godina, ali zrelija i iskusnija od mene, u zivotu joj kao ni meni ne cvetaju ruze (bar ima detence, koje je ceka i misli o njoj, ja cak ni to nemam) i ...ne znam, mogu samo da zamislim koliko to ne moze da uspe. Ali, zaljubio sam se u ludacu..........:oops: , bas sam bre "omatorio", a ostao tupan.

@lsd
chuj...
ne bih da zakeram, ali prema tom rasporedu....
ne treba ja da dodjem kuci, vec treba da dodju po mene i da me voze kuci...

mada, teshko vozznja ide sa shtakama.
uzmi taksi.
ja cu platiti, da ne ispadne da sam sponzorusha. :D

jooj
bio mi majstor da mi popravi sudomašinu
(mislim, ona izgleda čisto od spolja
ali iznutra je kamenac čudo napravio)

e sad, da bi bilo u duhu pdf-a, moglda bih da slažem
da me je majstor jednim kratkim potezom pribio uza sebe
potrgao mi svu odeću i to..

al mrzi me da lažem..

jooj
bio mi majstor da mi popravi sudomašinu
(mislim, ona izgleda čisto od spolja
ali iznutra je kamenac čudo napravio)

e sad, da bi bilo u duhu pdf-a, moglda bih da slažem
da me je majstor jednim kratkim potezom pribio uza sebe
potrgao mi svu odeću i to..

al mrzi me da lažem..

znash, bila si mi draga.
a onda su se svi pozaljubljivali u tebe, pa si mi bila malo manje draga...
ali sada, kada znam da imash mashinu za sudove...

znachi...
blizu sam da te ne volim. mnogo.
(:D)

Ja; imam; ne znam zato sto sam zaljubljen; nista - izgleda da je u fazi ignorisi jadnika dok ne crkne od muke (k'o ga ferma, kad nije za zivot). Falinke po meni ne postoje, ako ih i ima moje su sigurno zesce od njenih, ona moje zna, ali mi nista ne govori o svojima, najverovatnije nikad ni nece o tome nesto prozboriti. Nagadjam da je u uspesnoj ili neuspesnoj vezi (cini mi se u braku), priblizno mojih godina, ali zrelija i iskusnija od mene, u zivotu joj kao ni meni ne cvetaju ruze (bar ima detence, koje je ceka i misli o njoj, ja cak ni to nemam) i ...ne znam, mogu samo da zamislim koliko to ne moze da uspe. Ali, zaljubio sam se u ludacu..........:oops: , bas sam bre "omatorio", a ostao tupan.

***, kako ja ne znam nista o tome? :shock:
mislim, jel si pisao nekad nesto o tome? prvi put cujem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back