Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
Gvozdena...pa dokle bre vishe ?
Jel' te poslao FF da ga braniš? Ima on običaj tako da pošalje pp "brani me na temi"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gvozdena...pa dokle bre vishe ?
Jel' te poslao FF da ga braniš? Ima on običaj tako da pošalje pp "brani me na temi"...
Ajde lepo napravite novu temu ..Ogovaranja....pa cu tamo i vas da branim
O meni je već bila tema.tkacio: Nemoj molim te!
Ma ja se zbog tih fotki ni posle svega ne kajem,ne skacem samoj sebi u stomak. Zao mi je sto zbog toga ispadoh... cak i u njegovim ocima.
Poslednja poruka koju sam dobila od FF je glasila "Zar ti mene više ne voliš?"
Ja reko, ma volim ja tebe nego sam retko na forumu. I ugasim zelenu lampicu.![]()
a ti si centar foruma ?
Poslednja poruka koju sam dobila od FF je glasila "Zar ti mene više ne voliš?"
Ja reko, ma volim ja tebe nego sam retko na forumu. I ugasim zelenu lampicu.![]()
A on je tebe odjebao prvo?
bravo..posle ovakvih izjava te covek prosto pozeli
![]()
Pa nisam ja poslala poruku "jel ti mene više ne voliš". Ajde bre, pozovi njega ovamo, šta ćeš mu ti kao advokat. Slabo ga braniš.![]()
pa lepo te pitao, a ti pobegla...
Naravno, šta će mi nezrela piletina????? Ja preferiram starije ozbiljnije muškarce.
jel...da ti se ponudim, pobegla bi opet...samo se pravish hrabra preko foruma
Pazi, pa ti me lično poznaješ.Vidiš, ja tebe uopšte nisam zapazila.
U čemu se sastoji moja hrabrost?
Btw, pošto glavni akter nije (kao fol) na forumu, ja želim samo da porazgovaram s njim a ne sa njegovim novim advokatom.
Ima on i PR-a, ali je trenutno zauzet traženjem drugih devojaka za njegovu kolekciju.![]()
Naravno, šta će mi nezrela piletina????? Ja preferiram starije ozbiljnije muškarce.
PA upoznacemo se lichno..da me zapazish i da te zapazim
I JA ISTO.Pa posle kazu za mene-iskusna.
Ybg-ne volim da se Y sa nezrelom piletinom.
Ne mogu da provalim u koju kategoriju spada FF.
Nisam videla kako izgleda,a to i nije bas relevantno po ovom pitanju