- Poruka
- 6.867
pre kao na MS...naplatio bih ti svoje kvalitetne usluge...samo nemoooooj sa Djevrekom da me poredis,plizzzzzzzhehe... podseti me sad na dijeneka...![]()
pre kao na MS...naplatio bih ti svoje kvalitetne usluge...samo nemoooooj sa Djevrekom da me poredis,plizzzzzzzhehe... podseti me sad na dijeneka...![]()
Мене језа хвата од тог лика.Ne baksuziraj, kucni u drvo.![]()
e to shto bi ti zeleo da podsecash na ms je sasvim druga pricha... jedno su zelje a drugo mogucnosti... ne bih rekla da mozesh ishta od onog shto nudish da naplatish...pre kao na MS...naplatio bih ti svoje kvalitetne usluge...samo nemoooooj sa Djevrekom da me poredis,plizzzzzzz
Da znaš. I mene hvata jeza kad šalje ljubac.Мене језа хвата од тог лика.
Још ме и сад страх да не види ово и пошаље ми "љубац"... ајој лика![]()
Ти си једна дивна особа и ја те волим, као и све на форуму.Da znaš. I mene hvata jeza kad šalje ljubac.![]()
![]()
Zdravo, tetka !!!dobro veche svima...
Slišaj, moram nešto otvoreno da te pitam: 1.DA LI SE TI FOLIRAŠ I ZEZAŠ S NAMA iliТи си једна дивна особа и ја те волим, као и све на форуму.Љубац за тебе.
Bas je krvav anemate vi pojma,poltroncina je bas super...
Tražila sam sad teme u kojima se govori o igrama u ljubavi i samo mi je ovo izašlo. Samo je u ovom odovoru napisana reč igra.ne ubacujem se ja u bilo kakve igre.
nije dzorzdi,pomesao si...Bas je krvav a
hehe... gde si brate...Zdravo, tetka !!!![]()
Ko je izmešao nickove?Šta je ovo?
Pa što nas zezaš, breee? Istraumira me načisto!Ти си једна дивна особа и ја те волим, као и све на форуму.Љубац за тебе.
Јеси се препала?
A sto bi se prepadale , pa obojica ste tako slatki, kisss za Polthroncica i neodoljivog BogartaЈеси се препала?