- Poruka
- 47.478
pa aj organizovaćemo ovde neke ispite, čisto da ti udovoljimoПа не оно, ја бих за оцену :руменко:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa aj organizovaćemo ovde neke ispite, čisto da ti udovoljimoПа не оно, ја бих за оцену :руменко:
ma kakvi, vremenom ćeš oguglatiPravdam telefonom, ali mali će u grob da me otera.
aj samo kaži oblast interesovanja, pa da tražimo stručnjake po forumu koji će da budu ispitivačiДаааааааа
aj samo kaži oblast interesovanjа
ako ne grešim napokon bi mogao da bude traženi stručnjak:мргреен:
Jek se razvale ljudi tu od alkohola?pa nešto kao monopol, samo što se loče alkohol usput, svaki put kad staneš na neko označeno polje
pa neki se odvalimo, neki ne baš tolikoJek se razvale ljudi tu od alkohola?
p ok dodkle god ljudi ne povracaju. Dokle je zabavno super.pa neki se odvalimo, neki ne baš toliko
cia snajka ciaОк ввхат
Опери јебенy косу : ))))))
pa valjda nećemo u ovim godinama da povraćamo pobogup ok dodkle god ljudi ne povracaju. Dokle je zabavno super.
otkud ja znam koliko ti mozes da loces. Mozda si utrenirana, zaletim se, odvalim, pukne me plafon pocne da plese oko mene a ti pusis pljugu i gledas me ispod oka: e moj ti, stigo do parkinga a?pa valjda nećemo u ovim godinama da povraćamo pobogu
ja ne gledam koji je dan, samo koja je prilikaAli vec duze vreme imam pravilo na pr da e cirkam radnim danima - osim u posebnim prilikama. Necu da se navlacim.
to je kul kad možeš takoE onda kad je zezanje, mogu i da ***** i da cirkam.
dobro vama zenama mucka dole ok kapiram, ti nemoj.to je kul kad možeš tako
nisam baš sigurna da znam šta si rekodobro vama zenama mucka dole ok kapiram, ti nemoj.