- Poruka
- 73.190
never mind, nisi oprala kosu?nisam baš sigurna da znam šta si reko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
never mind, nisi oprala kosu?nisam baš sigurna da znam šta si reko
i svaki put kad uključiš brisače čuje se to nisam ja, to je moja šaumapa to ti kazem, ladno bih se zeznuo i sipao u kadicu za vodu od brisaca.
znaš šta je najgore, što se i ja nekad primim na miris npr nekog mleka za telo, pa se samo njuškam stalno i izaziva mi to neke čudne reakcije u mozgu, još ako ima neku osvežavajuću notu koja vuče na neki muški parfem, uffVi zene imate tu raznovrsnost. Ode i namaze se nekom kremom, pomirisem je odmah se smirim. Ko da mi je nki paganski rutual opalila po nosu. Stigla Vesna proleca. Vidi floru, vidi flautu. Tucate se ko da si ga umocio u neki mediteranski sladoled od vanile i tahinija. Cek jel to med ili onaj braon secer?
poyebala bi samu sebe jel da i onda se grlila na plazi do veceri ? moze neka odbojka, prskanje vodom, zvezde na pesku weee.znaš šta je najgore, što se i ja nekad primim na miris npr nekog mleka za telo, pa se samo njuškam stalno i izaziva mi to neke čudne reakcije u mozgu, još ako ima neku osvežavajuću notu koja vuče na neki muški parfem, uff
da bre, nema ništa jače nego kad se napalim na samu sebepoyebala bi samu sebe jel da i onda se grlila na plazi do veceri ? moze neka odbojka, prskanje vodom, zvezde na pesku weee.
e a znas gde zavidim zenama? Odeca.da bre, nema ništa jače nego kad se napalim na samu sebe