- Poruka
- 46.935
jaštaMa kakva dinamika. Forumaski drugari?
neću da me ženiš, ne brini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaštaMa kakva dinamika. Forumaski drugari?
haha kakav crni brak. mislim na ovako, cool smo, ok jedno prema drugome na chatujašta
neću da me ženiš, ne brini
pazi, objasnili su mi da unutra i spolja nije isti ukushahaha pa ako se nije sredila pre toga a ovaj uzeo da lize, sta mislis kakvog ce ukusa biti?
Pa zavisi, ako je bas kisela onda mozda da poseti gindzu. A taj koji je toliko zavlacio jezik, sad ne znam, ja nemam toliko veliki jezik ko Dzin Simons. Doduse nije bas da ima ukus cokolina, jbga hehehe. Ali kad si napaljen ne razmisljas toliko o tim stvarima.pazi, objasnili su mi da unutra i spolja nije isti ukus
računaj da je zdrava, sređena ful
ja kažem ništa što izađe nije kiselo
neki kažu okej, ali unutra je svakako kiselo, ko je gurao jezik taj zna
a ja pošto nisam gurala jezik, šta ja znam, moram da pitam
i ja sam ovo mislila ali onda jedna forumaljka isto rekla kako ja nisam u pravu i kako je kiselo unutra i evo od tada ne mogu da dođem sebiE sad, evo na sta ja tipujem o cemu se radi: mnoge forumaljke se gade na ideju svrsavanja u usta kao fuj, pihhh, grozan ukus i onda ovi to uzvracaju sa: a tvoja ima ukus i miris lavande. I ako hoces, uleti u tu raspravu ili....
Pa dobro ajd kisi malo unutra jbga, sta sad.i ja sam ovo mislila ali onda jedna forumaljka isto rekla kako ja nisam u pravu i kako je kiselo unutra i evo od tada ne mogu da dođem sebi
i onda nam neko priča kako je kiseloInace frojdovske studije kazu da nema zene koja nije iz radoznalosti stavila prst unutra i probala. Neki instikt sta li.
Pa eto sama znas da kisi malo.i onda nam neko priča kako je kiselo
tebi ne kisi? kenyas brate.pa ne
o tome pričam sve vreme
stvarno? pa kakvog je ukusa onda?ma okej, neka kisi ako mora
ali ne kisi, nemam takva saznanja