peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.464
I dobro si pomislila što je najjače
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo ko iz nekog prošlog života da jeTražim_curu_za_brak®
pa aj neka je sa srećom i ako ne mora neka ne bude sa forumaI dobro si pomislila što je najjače
Čim se računa u decenijama, jbgovo ko iz nekog prošlog života da je
predugo sam ja ovde izgleda
ja sam jedva prihvatila i da mi se život računa u decenijama, zamisli tek koliko mi je strašno da tako računam boravak ovdeČim se računa u decenijama, jbg
Izgleda da potpuno pogresno shvatam zvuk i zvucnike,materijal, snaga, povrsina, akustika i td i td...
Koliko boravis u svom stanu? U gradu? U svojoj kozi?ja sam jedva prihvatila i da mi se život računa u decenijama, zamisli tek koliko mi je strašno da tako računam boravak ovde
tek što nije 42Koliko boravis u svom stanu? U gradu? U svojoj kozi?
42? Pa to je 8 godište, omladina!kako meni tužno zvuče moje godine
hvala ti, znači mi ovo42? Pa to je 8 godište, omladina!
Pa da, zabave su se malo premjestile na neke druge lokacije.hvala ti, znači mi ovo
mada se generalno na forumu osećam vrlo mlado, ne bi valjalo da odem na rejv kao što me tamo neki nagovaraju, tu bih bila baba
ma idi, samo mi gudra fali u ovim godinamaPa da, zabave su se malo premjestile na neke druge lokacije.
A i pije se kvalitetnije, pretpostavljam i gudra, ko voli.
P jbga. Sta sad. Svaki period ima svoje. Bolje se pitati sta da radim sada, nego jbga prodjose godine. Ali razumem frkicu i ja je imam. Gde proletose godine...tek što nije 42
pa bukvalno to, gde proletošeP jbga. Sta sad. Svaki period ima svoje. Bolje se pitati sta da radim sada, nego jbga prodjose godine. Ali razumem frkicu i ja je imam. Gde proletose godine...
Zavisi sta juris?pa bukvalno to, gde proletoše
okej je meni u ovim godinama, imam ja potencijala još za svašta, nego brate brzo to mnogo nešto ide, ne znam da li ću moći sve da stignem
teško pitanjeZavisi sta juris?
Najslađe.sad kad pijem to je uglavnom od muke
Koktel u dupe kada ušinu leđa lolma idi, samo mi gudra fali u ovim godinama
Polako, pocinje period kada se to meri po pritisku. Spao - porastaoteško pitanje
još sam neodlučna između jakog hedonizma i duševnog mira, balansiram nekako, ali je čudno kad si ni tamo ni ovamo
Ko im **** materGde proletose godine...
Vrijeme je da prelomišteško pitanje
još sam neodlučna između jakog hedonizma i duševnog mira, balansiram nekako, ali je čudno kad si ni tamo ni ovamo
jedina gudra koju priznajemKoktel u dupe kada ušinu leđa lol