моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.866
палац : руменко:Da, uvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
палац : руменко:Da, uvo.
Sad sam moral guglatконтекст је питана сам која ми се позната личност свиђа и ја рекла вања маринковић села бих му на фацу драге воље не мора да ме моли уопште
Ća znam, malo negativniji tilt za moj okus. Na damu ispod nemam prigovor, volio bih da mi sedne na facu (ali da se izmaknem u poslednjem trenutku i podmetnem Ligamenta)
упропастила те џег : ))Ća znam, malo negativniji tilt za moj okus. Na damu ispod nemam prigovor, volio bih da mi sedne na facu (ali da se izmaknem u poslednjem trenutku i podmetnem Ligamenta)
Doduše, neko ko živi u Srbiji a nema tugaljiv pogled oličen kroz negativni tilt stvarno nije normalanупропастила те џег : ))
Čudno kažeš : Pristajem.Ća znam, malo negativniji tilt za moj okus. Na damu ispod nemam prigovor, volio bih da mi sedne na facu (ali da se izmaknem u poslednjem trenutku i podmetnem Ligamenta)
Na šta?Čudno kažeš : Pristajem.
Na sve.Na šta?
Moje žene nisu bile osobito ljubomorne, nekako su naslućivale da je interesovanje jednostranoзнате кад је мој муж својевремено био љубоморан на богдана богдановића јер сам само једном рекла како је сладак и он га више није подносио
и мени и мојим другарицама то било много смешно и годинама после где год да одемо, седимо негде на кафи, шетамо се, шта год да радимо, фоткамо се макар једном и онда уфотошопирамо и богдана на слику па му шаљемо
Trebalo bi da se reudaš za njega, samo zbog mogućnosti koje ti današnji Grok dajeкад кажем уфотошопирамо мислим на фотке које изгледају као да смо га додале у пејнту
смешно је јер тај човек у животу ни на кога није био љубоморан и онда одједном му смета лик с којим су шансе да ћу имати нешто с њим мање од нуле лолMoje žene nisu bile osobito ljubomorne, nekako su naslućivale da je interesovanje jednostrano
Bukvi, kao da bi neko bio ljubomoran na Kajsu, u mom slučajuсмешно је јер тај човек у животу ни на кога није био љубоморан и онда одједном му смета лик с којим су шансе да ћу имати нешто с њим мање од нуле лол
Podsetila si me situaciju kada nisam umela da primim kompliment. Kao , dovoljno je.знате кад је мој муж својевремено био љубоморан на богдана богдановића јер сам само једном рекла како је сладак и он га више није подносио
и мени и мојим другарицама то било много смешно и годинама после где год да одемо, седимо негде на кафи, шетамо се, шта год да радимо, фоткамо се макар једном и онда уфотошопирамо и богдана на слику па му шаљемо
Ne ne, to je ludi Milanče permutovao, namerno, da me nervira i blasfemiše.сто година касније ја не знам је л она стварно кајса или касја
али шта је пермутација је л он пермутовао кајса па остало кајса или је он говорио касја не сећам се хелпNe ne, to je ludi Milanče permutovao, namerno, da me nervira i blasfemiše.
Kajsa je original, on je namerno govorio kaSja. Znači Kajsa od Kajsija, tako treba.али шта је пермутација је л он пермутовао кајса па остало кајса или је он говорио касја не сећам се хелп
Lepo od njega, ali to je prozaičan kompliment, mi posvećenici kažemo 'lepša si od Anđine majke', ako baš želimo da pohvalimo nekog.Podsetila si me situaciju kada nisam umela da primim kompliment. Kao , dovoljno je.
Ne sećam se da sam to pričala .
Sedimo muž i ja, utom on poluautistično
reče:
-Lepša si od Anđeline ( Đžoli).
Pogledam ga pogledom " koji ti je / ovaj nije normalan " i pitam ga:
- Anđelina nekad ili Anđelina sad?
( Jer, , složićete se, nije isto. )
- " Ne želim da odgovorim na pitanje!"
Ok, hvala, zaboraviću opet kada zatreba.Kajsa je original, on je namerno govorio kaSja. Znači Kajsa od Kajsija, tako treba.