Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    17
Sad sam moral guglat
1714579713-Vanja-Marinkovic-1200x800.jpg

Jennifer Lopez Flirting GIF

знате кад је мој муж својевремено био љубоморан на богдана богдановића јер сам само једном рекла како је сладак и он га више није подносио
и мени и мојим другарицама то било много смешно и годинама после где год да одемо, седимо негде на кафи, шетамо се, шта год да радимо, фоткамо се макар једном и онда уфотошопирамо и богдана на слику па му шаљемо

знате кад је мој муж својевремено био љубоморан на богдана богдановића јер сам само једном рекла како је сладак и он га више није подносио
и мени и мојим другарицама то било много смешно и годинама после где год да одемо, седимо негде на кафи, шетамо се, шта год да радимо, фоткамо се макар једном и онда уфотошопирамо и богдана на слику па му шаљемо
Moje žene nisu bile osobito ljubomorne, nekako su naslućivale da je interesovanje jednostrano

Moje žene nisu bile osobito ljubomorne, nekako su naslućivale da je interesovanje jednostrano
смешно је јер тај човек у животу ни на кога није био љубоморан и онда одједном му смета лик с којим су шансе да ћу имати нешто с њим мање од нуле лол

смешно је јер тај човек у животу ни на кога није био љубоморан и онда одједном му смета лик с којим су шансе да ћу имати нешто с њим мање од нуле лол
Bukvi, kao da bi neko bio ljubomoran na Kajsu, u mom slučaju

Podsetila si me situaciju kada nisam umela da primim kompliment. Kao , dovoljno je.
Ne sećam se da sam to pričala .
Sedimo muž i ja, utom on poluautistično
reče:
-Lepša si od Anđeline ( Đžoli).
Pogledam ga pogledom " koji ti je / ovaj nije normalan " i pitam ga:
- Anđelina nekad ili Anđelina sad?
( Jer, , složićete se, nije isto. )
- " Ne želim da odgovorim na pitanje!"

али шта је пермутација је л он пермутовао кајса па остало кајса или је он говорио касја не сећам се хелп
Kajsa je original, on je namerno govorio kaSja. Znači Kajsa od Kajsija, tako treba.

Podsetila si me situaciju kada nisam umela da primim kompliment. Kao , dovoljno je.
Ne sećam se da sam to pričala .
Sedimo muž i ja, utom on poluautistično
reče:
-Lepša si od Anđeline ( Đžoli).
Pogledam ga pogledom " koji ti je / ovaj nije normalan " i pitam ga:
- Anđelina nekad ili Anđelina sad?
( Jer, , složićete se, nije isto. )
- " Ne želim da odgovorim na pitanje!"
Lepo od njega, ali to je prozaičan kompliment, mi posvećenici kažemo 'lepša si od Anđine majke', ako baš želimo da pohvalimo nekog.

Back