Odzacar
Domaćin
- Poruka
- 4.043
a kako su i postojne postale ako je neko nije izmislio kao novua ljudi ko ljudi, ne samo da kažu poneku postojeću reč, nego i izmisle neku novu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako su i postojne postale ako je neko nije izmislio kao novua ljudi ko ljudi, ne samo da kažu poneku postojeću reč, nego i izmisle neku novu
брзо, зови бајагуpampur zvuči kao izmišljena reč
džaba pereš, kaže ganiša da vlada neko zagađenjeMoram pod tuš, da operem mozak. Vratiću se...
били доуп може мени увек да пише текстове ако оће :руменко:bili doup je piso čoli textowe
ne znam, ako ćeš da mi veruješa kako su i postojne postale ako je neko nije izmislio kao novu
oduvek sam maštala da ću pisati za čolu, pa ako može čola, značilo bi miбрзо, зови бајагу
po nadimku sigurno da hocune znam, ako ćeš da mi veruješ
znaš štabti sad reko doktor arslanagić?били доуп може мени увек да пише текстове ако оће :руменко:
procitah post u o klupici u parku i dok sam bio u toaletu brojim koliko smaonazvanih bajaga znamзамисли да те зову бајага а ниси стварно бајага
не знам и бојим се да питам искрznaš štabti sad reko doktor arslanagić?
jesam ti pričao ono kad je bajaga pišao u ženskom veceuзамисли да те зову бајага а ниси стварно бајага
ниједног је лиprocitah post u o klupici u parku i dok sam bio u toaletu brojim koliko smaonazvanih bajaga znam![]()
rekobiti kotejebe nekti piše pjesmeне знам и бојим се да питам искр
значи нико, плакуууrekobiti kotejebe nekti piše pjesme
ja se jednom naprasioјесам вам причала како сам једном давно у младости целу ноћ с неким ликом у парку причала о пролазности живота напушена до јаја и на крају после 6 сати ја кажем - е, ја сам ивана, драго ми је
а он ти мени каже - драго ми је, ја сам бајага
и ја цркнем
јеси, врх причица : ))))))))))jesam ti pričao ono kad je bajaga pišao u ženskom veceu
ne lazi breа чувена је и она причица кад ми је лик у граду припао да се упознамо и рекао ћао ја сам саша матић, оккккк
jao brate odem sa ortakom na neku montažu a ne znam kod koga nije mi rekoа чувена је и она причица кад ми је лик у граду припао да се упознамо и рекао ћао ја сам саша матић, оккккк