nisam tu, al šta treba?Nedobra bi me shvatila da nije tu, al pošto jeste neka podseti Ligamentića da održi konferenciju za novinare![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam tu, al šta treba?Nedobra bi me shvatila da nije tu, al pošto jeste neka podseti Ligamentića da održi konferenciju za novinare![]()
био је и болан, зато нова главаДосадан дан
Ajde kad odeš , kažem tinisam tu, al šta treba?
Пролази дан пролази ноћ пролазе годинеA on kaže luckasta siti
aj možeš sadPredugo nisam plivala , više od 2 meseca.
Ajde kad odeš , kažem ti
zabodem i ne mogu da se setim šta kaže između ovog dela i okano(kaže oprosti mi btw) i odem da pogledam tekst i pazi ovo, početak teksta kao da je nastao u nekoj gluvoj noći na trenutnim, kad nekome naiđe kvalitetna inspiracijaПролази дан пролази ноћ пролазе године

па ја сам толико пута писала на овом форуму да бајага и чола пишу текстове песама тако што изађу и питају сто људи на улици да им кажу по једну рандом реч и онда само кажу то је то, имамо хитzabodem i ne mogu da se setim šta kaže između ovog dela i okano(kaže oprosti mi btw) i odem da pogledam tekst i pazi ovo, početak teksta kao da je nastao u nekoj gluvoj noći na trenutnim, kad nekome naiđe kvalitetna inspiracija
Jedna nana druga nana
savisija okano
bumbar delipar
jedino a dedino
Sedi kamen a na kamen
ovole pa dovole
elem belem
elem belem okano
тако је.a ljudi ko ljudi, ne samo da kažu poneku postojeću reč, nego i izmisle neku novu
и бајага јако воли поливање, то му је лајтмотив
маслина је олива мене сунце полива
па онда
да л ишта може да се сакрије по лицу кад се светлост полије
итд.
стари перверзњак.
мени бајага само изгледа као да му је све у животу досадно и да му је узречица досадна ми је та прича, мајоbajaga ako je sam pisao te svoje tekstove nekako i razumem, liči na njegov svakodnevni tok misli
pokušala sam ovo da izgovorim bajaginim glasomдосадна ми је та прича, мајо