pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.555
Jednom prilikom sam srela Ramba Amadeusa u Herceg Novom. Zamalo da mu se javim, zbinila sam se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on se lozi na neke jedrilice i da sernja i ***** i tupi u nedogled o kulturi dok ruje po nosu prstom rizikujuci da proburazi ceoni rezanjJednom prilikom sam srela Ramba Amadeusa u Herceg Novom. Zamalo da mu se javim, zbinila sam se.
Nije istina.on se lozi na neke jedrilice i da sernja i ***** i tupi u nedogled o kulturi dok ruje po nosu prstom rizikujuci da proburazi ceoni rezanj
JesteNije istina.
Možda sad , ali ovo je bilo davno.Jeste
u prilog moje tvrdnje prilazem njegovo gostovanje kod kralja svih smaraca (galeba) 20 minuta mu je kaziprst u nozdrvi
ja nachi nikad naci ne lazem nachi nikad !
enivej hu giv a fak ?!Možda sad , ali ovo je bilo davno.
prekidaš mi monolog !enivej hu giv a fak ?!
причала сам једном давно овде како сам се тако на улици јавила Лабусу јер ми се чинио познат а нисам хтела да испаднем некултурна гледао ме право у очи и ја реко добар данJednom prilikom sam srela Ramba Amadeusa u Herceg Novom. Zamalo da mu se javim, zbinila sam se.
I ovo je bilo nešto slično, baš smo se mimoišli , iznenadila sam se koliko je bio visok , moguće da sam se nasmejala.причала сам једном давно овде како сам се тако на улици јавила Лабусу јер ми се чинио познат а нисам хтела да испаднем некултурна гледао ме право у очи и ја реко добар дан

Imam i bele koje nisu platnene, ali sam upala u jezero od bare. Takođe, sticajem okolnosti. Isto mu dođe.Moje bijele patike su bijele prvih mjesec dana plafon.
To je tačno, ali slabo se kanim za takve poduhvatenije to ništa što persil ne može da reši

причала сам једном давно овде како сам се тако на улици јавила Лабусу јер ми се чинио познат а нисам хтела да испаднем некултурна гледао ме право у очи и ја реко добар дан
Мали? :ДЈа сам срео Иана Макелена у шетњи на Странду. Врло стар, мали, врцка дупетом. Окренем се да видим ко је, кад оно Гандалф. Намигне ми.
Мали? :Д
То можда по критеријумима вас Људи Небодера, свакако Гандалф никако не иде уз Мали!Кепец!
upala u jezero od bare?Imam i bele koje nisu platnene, ali sam upala u jezero od bare. Takođe, sticajem okolnosti. Isto mu dođe.
Mi da smo za rac, zabrinuli bismo se i što nas nema, ali....vidim svi ste jako zabrinuti što me nema
где си што те нема бринули смоvidim svi ste jako zabrinuti što me nema