totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.450
ja sam se baš pitao de je nedobra. ne javno nego u sebi. dabogda ako lažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако да бог никадkad će da osvanu avatari sa prazničnim kapicama, zna li se šta?
па ево меćao desi
Amin.ако да бог никад
ja moram da idem da operem auto iako je to u ovom momentu najbesmislenija stvar na svetuнего много гадно време а ја морам напоље и радије бих сад канап узела да се обесим
pa koji ga kuratz peres onda ? zapita se slucajni prolaznikja moram da idem da operem auto iako je to u ovom momentu najbesmislenija stvar na svetu
ujutru idem na put, a toliko je prljav da mislim da se ni broj tablice ne vidipa koji ga kuratz peres onda ? zapita se slucajni prolaznik
Боли те увце, путујеш инкогнито!ujutru idem na put, a toliko je prljav da mislim da se ni broj tablice ne vidi
e ako se broj tablice ne vidiujutru idem na put, a toliko je prljav da mislim da se ni broj tablice ne vidi
Da se pere tablica. Auto ne mora da se vidi.e ako se broj tablice ne vidi
onda mora da se pere da se broj tablice vidi !
Sreća u nesreći, takoreći.нисам нашла довољно дебео канап тако да одох :**
зависи кога питаш аSreća u nesreći, takoreći.
de smo stalinikada ne bežim od takvih tema
i to je sve što ću reći na tu temu
zato što vidno je da si zainteresirana ali nezgodno ti reći. to je ok. kao kulturna si ali isto bi...to o čem je nedobra pričala.што ли кликнух да видим каква тема ослепела дабогда
не, мислила сам да сам нешто пропустила кад оно зоки тема, све ок, само наставите : ))zato što vidno je da si zainteresirana ali nezgodno ti reći. to je ok. kao kulturna si ali isto bi...to o čem je nedobra pričala.