pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.535
Pljušti kiša, a ja imam platnene patike.
Nisam nešto iznenađena ovim sticajem okolnosti, iznenadila bih se da je drugačije
Nisam nešto iznenađena ovim sticajem okolnosti, iznenadila bih se da je drugačije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja preksinoć u ponoć izlazim napolje u belim, ali potpuno belim, platnenim, laginim, letnjim patikama.. nakon pola sata vetar, kiša, zamalo sneg.. patike propoPljušti kiša, a ja imam platnene patike.
ništa dobro, ništa laku
Moram.
Ništa laku noć.
ja bih pre bos kao ljakse nego u belim patikama ili carapamaja preksinoć u ponoć izlazim napolje u belim, ali potpuno belim, platnenim, laginim, letnjim patikama.. nakon pola sata vetar, kiša, zamalo sneg.. patike propo
pa okej, superja bih pre bos kao ljakse nego u belim patikama ili carapama
nije to ništa što persil ne može da rešiMoje bijele patike su bijele prvih mjesec dana plafon.
A koji je?kad reče nokti, meni danas pukao jedan, a noktarka nema termina do sledeće nedelje i sad ću 5-7 dana da budem osakaćena
Dramatično je. Ja ne bih mogla to da gledam ni jedan, a kamoli deset dana...kažiprst, a taj je nekako najupadljiviji
tako da jeste dramatično, bez obzira na to šta neki ovde na temi kažu

исто, али лек за то кад ти фали један а не можеш да га урадиш онда лепо узмеш и поједеш све, ово вам причам с љубављу и великим кскуствомDramatično je. Ja ne bih mogla to da gledam ni jedan, a kamoli deset dana...![]()
Mislim da je to jedino što ne jedem. Ali pošto su nokti moji, odem u Lilly i kupim aceton i lak i rešim da ne gledam. Mada sam sinoć zaspala s idejom da ne mora da se maže, dobro je ovo.исто, али лек за то кад ти фали један а не можеш да га урадиш онда лепо узмеш и поједеш све, ово вам причам с љубављу и великим кскуством
a kako onda grebeš sliku sa duksa?онда лепо узмеш и поједеш све
дупетомa kako onda grebeš sliku sa duksa?
pitao sam kako sa duksa, ne sa šatoraдупетом
baci i drugu da budes kompletanfali mi jedna čarapa