ne pijem vino, tako da je meni svejedno ko ga je i kada pio i koliko je slatko bilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vino je afrodizachne pijem vino, tako da je meni svejedno ko ga je i kada pio i koliko je slatko bilo
Glasom Pontija Pilatane pijem vino, tako da je meni svejedno ko ga je i kada pio i koliko je slatko bilo
Pa nije valjda samo rakija?ne pijem vino, tako da je meni svejedno ko ga je i kada pio i koliko je slatko bilo
Pa valjda može i domaći merlot, amandomaće
i viski je istovino je afrodizach
rakija tek nikakoPa nije valjda samo rakija?
niei viski je isto

otkud ti znaš šta mene radi?
volim teСамо пиво не рчунам у пиће, то је храна и терапија.
Иако гутам слова као после можданог?volim te
Pa šta onda, samo pivo?rakija tek nikako
Lepo je pivce nego ja ne smemСамо пиво не рачунам у пиће, то је храна и терапија.
naravno, nisam toliko površnaИако гитам слова као после можданог?
Nekako mi je milije kada je domaće, kada pijem sa onim ko ga je proizveo.Pa valjda može i domaći merlot, aman
Есам ти причала како сам се у Истри заљубила у мушкатČak je više naglasak na ovom domaće, jer kada neko u pg ima svoj vinograd, a ove godine je zaista vrijeme poslužilo, pa ostavi dio da vranac nakrca šećera do čepa...nemam riječi.
Šteta što samo znam da pijem vino.

pa znam zato sto sam jako jako mega iskusan madafakin bosotkud ti znaš šta mene radi?
uglavnomPa šta onda, samo pivo?
ШтетаLepo je pivce nego ja ne smem
al nemaš iskustva sa mnom, tako da jbgpa znam zato sto sam jako jako mega iskusan madafakin bos