light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
ih pa treba znati unapred
da bacimo pasulj
da bacimo pasulj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo, došla na posao posle 10 dana...Si živa?![]()

nije urmašica.... kaže da nema neku dužinu, ali kaže da je bio sladak i dobroćudan pa joj je bilo drago. ja ga nisam videla pokušavala sam da stignem do kuće kada me je ona zvala da mi kaže: e... idem da ebem nekog malog, oćeš sa mnom?Ok...a, ko ti je drugarica? Neka urmašica?
El istina da su hobiti dobili na dužini u drugom smeru?![]()

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Znači, za malo da izebete hobita zajednonije urmašica.... kaže da nema neku dužinu, ali kaže da je bio sladak i dobroćudan pa joj je bilo drago. ja ga nisam videla pokušavala sam da stignem do kuće kada me je ona zvala da mi kaže: e... idem da ebem nekog malog, oćeš sa mnom?
drugar je pravi ta moja djebela.
Ako, ako ne mogu da verujem da nisam ranije procitala spletkarenje sa sopstvenom dusom..marija je stvarno fenomenalna
nego sto meni ostaje detedzent na odeci posle pranja![]()

bro jutro
ja sad gotova sa ucenjem
mama i tata treba da budu ponosni na mene
ja sam zaista predana i odana studentstvu))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
znaci savet od harda
ccc zene
a pa stavim jednu ipo casu...nije mnogo jel

Pa ja se družim sa ženama i domaćicama, pa pitam šta ne znam
Izbegavaj one najjeftinije Talas, Duel i sl., uzmi barem Persil, a da ne pričam o Tide-u i sl.![]()
ARIEL!
plus cocollino omeksivac
moji mama i tata treba da budu ponosni vol 2
sto sam ovako predana pranju vesa

Taj je najboljiARIEL!
plus cocollino omeksivac
moji mama i tata treba da budu ponosni vol 2
sto sam ovako predana pranju vesa

a jel mu ne dodje persil skup malo a
merix