Trenutna desavanja - novi pocetak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo, ja pravim R-tim onda... i sponzore cemo da nadjemo... i mesto za pripreme... prvo, ide zagrevanje u vidu pesacenja do kafane... zatim vezbe dizanja case i kavurme do usta i nazad... posle slede visinske pripreme u vidu igranja na stolovima... i, na kraju, najbitnije, rastezanje... iliti... odlazak kuci u stanju kad je onaj balon u vaser-vagi malo pomeren u stranu... nema tu zezanja... samo najsuroviji uslovi i profesionalan pristup i rad nas mogu uciniti uspesnima... prijavite se u nas R-tim... broj igraca... neogranicen...

evo, ja pravim R-tim onda... i sponzore cemo da nadjemo... i mesto za pripreme... prvo, ide zagrevanje u vidu pesacenja do kafane... zatim vezbe dizanja case i kavurme do usta i nazad... posle slede visinske pripreme u vidu igranja na stolovima... i, na kraju, najbitnije, rastezanje... iliti... odlazak kuci u stanju kad je onaj balon u vaser-vagi malo pomeren u stranu... nema tu zezanja... samo najsuroviji uslovi i profesionalan pristup i rad nas mogu uciniti uspesnima... prijavite se u nas R-tim... broj igraca... neogranicen...

Evo me...:ok:

sajberklosar... dacu ti sutra onda plan i program priprema... veceras mozes da radis po volji i izboru sopstvenom... znaci... jedini uslov je da moras da imas najmanje po tri ponavljanja kod svakog poteza... BJ... nema veze sta je u pitanju... mi smo ionako totalni autsajderi koji ce prvu sezonu uzeti zato sto su ih svi podcenili... ma sta god to bilo... ako nista drugo, bar cemo srecni da budemo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back