Trenutna desavanja - novi pocetak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sada su mi izašli rodjaci iz kuće
oni mogu da me izvuku i iz najgore depresije
rekli su da mi je kosa nameštaljka
i isterao me jedan iz rodjene sobe da priča sa devojkom
pa mi je posle posle rekao da ne vodimo mamu u Prag
da nas ne sramoti po evropskoj uniji

a onda oni odu
i ja se vratim u depresiju najgore vrste

pretim vam svima jednim bekhendom otvorenom šakom

hvala, sampione... omandao sam sve sto je bilo... i sad je tu pivce... mozda i ode vas rikan do kafane veceras, ako ulete neke pare... ako ne, imam da pojedem jedan sendvic tamo negde u utorak il' sredu... bice i za pomfrit... al' ko ce sad, ovako sit, o tome da misli? zajecarac, he, ima jedan kecap sto ja volim da napravim isto... onaj paradajz u prahu se rastvori sa vodom i dodaju se jos neki zacini... e, to je pravi kecap, vas rikan kad vam kaze... sa 'leba da ga jedete samo...

А то да не бих направио као јесенас кад сам покушао компот од дуња, па направио неки бљув... :neutral:

pa kad imas sveze sljive, osusis ih... tako se spremaju... a ako oces kompot da napravis od suvih sljiva onda operes sljive, stavis ih u vodu, zasladis i kuvas dok ne omeksaju :) missim, to sam ti rekla zato sto si u mom timu inace ne bih...

e, tako je vas rikan is'o u jedan koktel bar... i, kao i svako dete sa sela, ne znajuci nista o tome, narucim 'bladi meri'... majko mila, jos uvek mi nije jasno kako sam ono progutao... a oni stavili neki sok od paradajza kao... ono ako nije bio polimarkov ljuti kecap, glavu secem... a moze heinz... ima onaj sto je i majonez i kecap i senf u istoj tubi... ne znam ko prozivodi... al' ni to nije lose...

e, tako je vas rikan is'o u jedan koktel bar... i, kao i svako dete sa sela, ne znajuci nista o tome, narucim 'bladi meri'... majko mila, jos uvek mi nije jasno kako sam ono progutao... a oni stavili neki sok od paradajza kao... ono ako nije bio polimarkov ljuti kecap, glavu secem... a moze heinz... ima onaj sto je i majonez i kecap i senf u istoj tubi... ne znam ko prozivodi... al' ni to nije lose...

I Polimarkov je presladak, a kleo sam se nekad u njega. A Hajnc je previše začinjen za moj ukus. :zstidljivko:
Ta kombinacija u istoj tubi je kul. :snesko3: z:)

aaaaaaahahahahahahahaahaha legendo!!!
es se iskenjo posle ?z:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back