- Poruka
- 27.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и то
а шта симболизује јаје на дупету?
kokošku

znaci ne mogu da prestanem kuckam... koji mi kuvac ?

Гуглам како се спремају суве шљиве.![]()

Samo Heinz!
А то да не бих направио као јесенас кад сам покушао компот од дуња, па направио неки бљув...![]()
missim, to sam ti rekla zato sto si u mom timu inace ne bih... pa kad imas sveze sljive, osusis ih... tako se spremaju... a ako oces kompot da napravis od suvih sljiva onda operes sljive, stavis ih u vodu, zalsadis i kuvas dok ne omeksajumissim, to sm ti rekla zato sto si u mom timu inace ne bih...
e, tako je vas rikan is'o u jedan koktel bar... i, kao i svako dete sa sela, ne znajuci nista o tome, narucim 'bladi meri'... majko mila, jos uvek mi nije jasno kako sam ono progutao... a oni stavili neki sok od paradajza kao... ono ako nije bio polimarkov ljuti kecap, glavu secem... a moze heinz... ima onaj sto je i majonez i kecap i senf u istoj tubi... ne znam ko prozivodi... al' ni to nije lose...

missim, to sam ti rekla zato sto si u mom timu inace ne bih... [/B]
jell....Vidi vidi ?!
e, tako je vas rikan is'o u jedan koktel bar... i, kao i svako dete sa sela, ne znajuci nista o tome, narucim 'bladi meri'... majko mila, jos uvek mi nije jasno kako sam ono progutao... a oni stavili neki sok od paradajza kao... ono ako nije bio polimarkov ljuti kecap, glavu secem... a moze heinz... ima onaj sto je i majonez i kecap i senf u istoj tubi... ne znam ko prozivodi... al' ni to nije lose...