Trenutna desavanja - novi pocetak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
+моча и пршут
па да разговарамо

Dodala martadelu i pecene paprike. :P

ne proganja mene breee .. na cemu ste vi danas?z:((
na nekom izvetrenom OHO lepku..z:mrgreen:

E, bas sam malo pre lepila nesto oho lepkom, a ne secam se kad sam poslednji put.
Elem, jos iz osnovne je fora da onom ko ti se svidja, vices debeli/debela, racuna se da ce da se iznervira, opipavas mu puls sto kaze moja baba...i tako...:P

joj, drugari... kupio je vas rikan neko telece suseno meso... i sad sam ga proprzio... otvorio sam 'ladno pivce... i hleb mi se pece u tosteru... ima da bude hrana kao mlijeko... samo jos postoji dilema da li da uzmem i jedan krem-sir sto sam kupio... sa ukusom pecuraka, kazu... probacemo, da vidimo na sta to lici... i da li imamo buducnost... aj, zivi, zdravi i veseli vi meni bili svi... ziveli...

joj, drugari... kupio je vas rikan neko telece suseno meso... i sad sam ga proprzio... otvorio sam 'ladno pivce... i hleb mi se pece u tosteru... ima da bude hrana kao mlijeko... samo jos postoji dilema da li da uzmem i jedan krem-sir sto sam kupio... sa ukusom pecuraka, kazu... probacemo, da vidimo na sta to lici... i da li imamo buducnost... aj, zivi, zdravi i veseli vi meni bili svi... ziveli...

:super: prijatno Rile...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back