Trenutak T

M i Ž sede i vode folozofski razgovor u toku koga ona otkopčava JOŠ jedno dugme na košulji i zhvaljuje mu na pomoći u njenoj dilemi učiniti to ili ne,a ti iz toga hoćeš da sastaviš tekst pesme?Ko piše muziku?

meni je to veći problem od dugmeta;

hehehe, prvo sto muskarac primeti kod devojke jeste dubina njenog dekoltea, ali vskako da ne zeli svaka da se smuva sa nekim tipom zbog toga sto se njemu svidja njeno popunjeno poprsje.. ali to je svakako jedan od zeninih najvecih aduta... :)))))

decko prvo guzu vidi..?
desilo mi se proslog vikenda... otisla sam u Pab sa drugaricama i kad samkrenula do wc-a, bukvalno svaka osoba muskog pola me odmerila od glave do pete.. ne znam zasto... bilo mi je neprijatno... ne kazem da nisam nosila istaknut dekolte, al nista preterano, takva je bila majca...
posle toga drugarica i ja smo otisle u jednu diskoteku... slicna situacija, ali sad, u zenski wc ulazi decko sa izgovorom kako ne moze tamo da ceka na red.. dok jeon prao ruke ja sam izlazila i protegla se da uzmem sapun.. kad je izasao, drugarica mi je rekla da nije skidao pogled sa mog dekoltea.....

Back