Trenutak Ivice Dačića

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Kada bi me neko ko je recimo totalno neobavešten, pitao šta se dešava u Srbiji, ovo posle izbora, kako god da objašnjavam ličilo bi ba pornić u kome buckasti lik malo kara jedne, pa druge, pa opet prve, … Pa ovi drugi skinu gaće pa se naguze, … A on tako u erekciji već nedeljama i ne svršava. Lepo mu. A učesnici u pregovorima iz dana o dan kupuju nove zalihe kondoma i peru zavese o koje se narečeni superpotentni bucko obrisao. Dve najveće stranke skidaju gaće i guze se kao najgrđe sponzoruše samo da bi se provozale u najnovijem Ivicinom mercedesu zvanom VLAST.

Ne tako davno, kada je Boris “ugažen” sa par procenata od strane svršenog opozicionog studenta nije mi bilo dobro. Danima sam bio u nekom polusnu i sve se nadao da kad se probudim sve ima da bude po starom, Boris akka Džordž Kluni precednik a Toma dvoglava aždaja koje se svi plašimo. U tom trenutku me je tešila džoker činjenica da je gojazni političar sa velikim libidom uveravao i sebe i druge da će u vladu sa DS-om pod copy-paste uslovima iz prethodnog mandata. I to je trajalo nekoliko dana. Onda je odlični student sa prosekom 10.00, koga je lično Mira Marković otkrila i ubacila u političke vode, verovatno umesto da prvo lepi plakate počeo direkt od donošenja bureka, ukapirao da mu se pojačao rejting i da može da se dobaci do više ministarstava i javnih preduzeća. Bilo je od prilike ovako:
“Borise ti kao najveći gubitnik i ja kao najveći pobednik moramo da revidiramo odnose”
DS je to naravno ladno odbio jer u svojim redovima ima previše partijskih bizinsmena, gladnh ličnih koristi i privilegija i kako oni sada da od “svog kolača” daju tamo nekom Ivici. Ja sam tada sedeo ispred ekrana i navijao da se što pre oformi vlada i da nastavimo sa svojim životima kao i pre izbora, kao da ako ne bude DS na vlasti neće biti sunca.U međuvremenu, na površinu su počele da izbijaju mnoge gadosti sakrivene iza debelih zidova u Krunkoj tako da mi je postalo sve jedno, ili čak pritajeno, mazohistički počeo sam da navijam da DS ispadne iz vlade. Kaže mi ortak, visoki oficir DS da 3 od 4 demokrata kažu “ako i treba to da nam se desi”.

Dugo me je kao enigma mučila konstatacija jedne moje drugarice koja radi u američkoj ambasadi. Poznato je da oni svet dele na republikance i demokrate. Bio sam frapiran kada mi je rekla da Tominu ekipu vide kao demokrate a profitnu organizaciju DS kao republikance. Kaže sa SNS je lakše pričati i dogovoriti nešto jer su razumni, dok su DS-zadrti i teški. Kao omađijan sam odbacivao da prihvatim da postiji nekakva logika u njenim rečima.

Za to vreme dok su Boris i Ivica ćarlijali oko davanja i nedavanja, na izgled monolitni SNS, koji se sastoji u stvari od SNS-Toma i SNS-Aca, bare sudeći po različitim žiro računima, izlazi sa ponudom

“Ivice dajem ti premijersko mesto”.

Tu zapravo Toma, koji je dobio svoj precednički feud, od potencijalnog Acinog kolača kida komade da nahrani Dačića koji je nezasit. Time, osim što povećava mogućnost da poentira sa SNS vladom, zadržava i distancu u odnosu na Vučića, koji naravno da ima ambicije da postane Toma jednog dana. Jer Svaki Šešelj ima svog Tomu.

Potentni Ivica ima s jedne strane DS koji kao zubato sunce greje njegove narasle ambicije i Tomu koji se razbacuje Acinim feudom nudeći ga predsedniku partije za koju je glasalo ljudi kao za pola ulice u Moskvi. Kad smo već kod Moskve mnogo bre često idu te Toma te Ivica... Đilasovo pitanje:

“Ivice kaži (ako smeš) zašto nećeš sa nama?”

kao da implicira da je Ivica osim instrukcija dobio još nešto u Moskvi. Naravno samo nagađam.

I u jednoj i u drugoj varijanti nabujala Miljacka nema toliko poslaničkih mandata da bi mogla da ucenjuje sa punim pravom. Onda se Ivica setio da se nikad sa Mlađanom Dinkićem nije svađao i da može da izvrši nadgradnju sa 16 poslanika plus KNOW HOW iz oblasti finansija.

Teoretski, moguće je da osoba sa najvećim koalicionokohabitacionim potencijalom svrši danas na crveno slovo, na onaj dan kada su mu odveli Slobodana u Den Hag. Time bi totalno obesmislio peti oktobar i vratio crveno crnu koaliciju. Milošević je počeo svoj pohod baš na Vidovdan. Bilo je kako je bilo. Spakovan je i odnešen u haški sud isto na Vidovdan.
Stariji pamte frazu “posle Tita Tito. Bila je neuspešna. Kako sada stvari stoje Slobodan je imao više sreće u sličnim frazama. Ima potentnog naslednika koji **** uzduž i popreko dve najveće stranke, državni sistem kao i građane Srbije. **** nas u glavu debeli pa ne popušća. Pitam se samo dokle će ga držati ta erekcija? Ili do Vidovdana ili dok ne dobije identičnu ponudu od Borisa kao od Tome koji mu nudi sve. A onda će reći:
“Borise izvini ali i Amerikanci i Rusi i Brisel podržavaju demokrate, odnosno Tomu”
Da dodam da u SPS takođe ima dve struje. Jedni su za koitus interaptus sa DS a drugi su za SPS is in relationship with SNS. Neće biti lako da se to skocka da i jedni i drugi imaju svoj šestocifreni interes. Mirin đak te sukobe vešto drži u senci svoje narasle erekcije.
Dalje, postavlja se pitanje, kao u maratoncima, “Šta će biti s kućom”, odnosno sa Beogradom. U sadašnjem trenutku tata u Beogradu je Đilas uz podršku SPS-a. Međutim kada se oformi vlada SNS-SPS-URS nekako će biti nelogično da glavnim gradom vlada opozicioni funkcioner, baš kao što je nelogično da Boris ostane na čelu DS-a posle ovakvog poraza. Sada ulazimo u domen ljute kombinatorike. Ako SPS u Beogradu otkaže servisiranje projekta “Beograd - Đilas kapo di tuti kapi”, gradonačelnik mora da pazari 6 odbornika, bilo transparentno kao nekada Karić, bilo kroz poziv pomirenju starim drugarima iz DSS. S obzirom da mu je ta kombiatorika jasna on je danas nudio mesto premijera Dačiću u manje verovatnoj ali izvodljivoj vladi DS-SPS-URS čime rešava dva problema. Odmah seče Borisa (ne moram da objašnjavam i taj rivalitet) a ostaje mu i 4 godina da liči na Đulijanija i nervira Aleksandra Vučića kome je pozicija gradonačelnika Beograda ozbiljan fetiš i fiksacija. Podsećanja radi Vučić se opekao na Dačića pre neku godinu kada je isto prepošteni prečasni dačić dao ruku i rekao “Aco ništa ne brini ja sam uz tebe” pa se predomislio. Mada je oguće da se i “ljubav” između Đilasa i Dinkića koja tinja iz prethodnog saziva beogradskog parlamenta prenese i na Dačića pa možda i na koaliciju sa SNS, ali u tom slučaju može da dođe do rađanja RDS ili ti Riđe Demokratske Stranke po principu DS - nepotrebno precrtati.Teoriju o Đilasovom otcepljenju potvrđuje i priča koja cirkuliše čaršijom po kojoj je pre neki dan, na glavnom odboru DS, Boris, koji je shvatio da u vlasti biti nemere, pozvao rodbinu, kumove i partijske drugove da, ko je god na nekoj poziciji i u nekom dilu zvanom koaicija isti napusti i pređe s mesta u opoziciju. Čaršija kaže da je tu Đilas bio energičan u nejebavanju direktive i da su razmenili par oštrijih reči. Više parova oštrih reči. Ne zaboravimo i onaj spin u noći predsedničkog poraza kada je grupica na čelu jedne filijale DS osmislila da se raspusti beogradski odbor. I tu beše isto NO PASARAN.
Evo u današnjim novinama na slikama Tadić i Dačić. Boris ispružio prst i preti otkrivanjem afera SPS. Koliko je meni poznato, do sada je postojao nekakav kodeks. Neću da kažem kodeks lopova, nemam dokaza, ali važilo je pravilo o netalasanju. Svi nešto mute, svako zna svačije tajne i naravno, niko nikog ne proziva. Inače bi u Srbiji izniklo više desetina Sanadera i Sanaderčića. Ovako svako svakog, ispod stola drži za jaja, i kad jedan stisne, stisnuti refleksno stiska još dvojicu i tako vrlo brzo umesto jednom igraču, celoj ekipi su trnu jaja.
Malopre postavljano pitanje otkud Dinkić u varijanti sa Dačićem, kad bolje razmislim, Ima dva moguća odgovora. Prvi je da je namazani Dačić ukapirao da bi ulaskom u vladu sa DS i LDP (ja ih zovem i DS 2.0) bio makaziran i da bi se ono njegovo JASNO, ČVRSTO, STEGNUTO (kao gej pornić da prostite) izgubilo u čestim preglasavanjima koalicionih partnera i da bi od policijskog simbola muževnosti postao Super-Mirko, krpa za brisanje paučine i prašine. Zato je pristupio Dinkiću, koji je bio spreman da se bavi politikom iz opozicije (setimo se i tu je bio odličan, obrušio se na Miloševića i njegove poluge Jezdu i Dafinu). Matematika je jasna. Više poslanika, veća moć ubeđivanja. Međusobno imaju komplementarne želje odnosno Ivica je bio zainteresovan za ministarstva u kojima se ujutru duže spava. Druga varijanta je da je već tada imao dogovor sa SNS pa nije znao kako da se otkači pa je uzeo žabu koju Boris ne može da proguta a koja se zove Dinkić. Zgodno je i da se objasnimo zašto Boris ne voli Dinkića. Čista hortikultura. Dinkić je predsedniku stalno zamerao za onaj fikus bele boje koga neki zovu i Mirko Cvetković. To je onaj lik na kome je Marko Somborac napravio karijeru. Govorio mu je “Borise skloni ovaj prašnjavi fikus i stavi Đilasa da vodi vladu”, to nije lepo. Usledilo je “Hasan seckati” i odstranjivanje Mlađe, koji da ne bi doprinosio svojoj lošoj reputaciji ovoga puta nije rušio vladu i ako je bio u mogućnosti. Kad smo već kod loše Mlađine reputacije ubeen sam da je to spin ovih koji imaju kuhinje za spinovanje. Prostoje DS i Mlađa radili zajedno a zajedniki uspesi se fakturišu nama a neuspesi Mlađi.
Pao je četrnaesti kilometar ali Kadinjača nikad neće... A u međuvremenu očekujemo bukake na političkoj sceni kad se Ivica odluči da svrši sa ovom trgovačkom farsom i ponižavanjem glasača. Ako se pitate da li ja mislim da mi zaslužujemo sve ovo, odgovor je DA.


http://blog.b92.net/text/20567/Erekcija-Ivice-Dacica/


Јесте да је овај Предраг Аздејковић тешка хомосексуалчина али дефинитивно зна да напише добар текст.
 
thumbnail.php
 
Daj Vracarac - pametan si i kulturan covek covek - zasto postavljas ovakav tekst ?? ... tekst je primitivan .... prostacki ... dripacki ... ispod svakog nivoa ....

Ima mnostvo dobrih analiza povodom ove postizborne trgovine - pisane su od strane kompetentnih analiticara ( neke se u sustini i poklapaju sa misljenjem ovog prostaka ) , valjda takve analize vise zasluzuju da se ovde postave ....

Ovakve tekstove u kulturnim drzavama i renomiranim medijima uopste ne mozes naci - em su politicki povrsni , em ciljaju iskljucivo na onu publiku koja nema nikakvu zelju da zaista sazna u kakvom svetu zivi - a to biva surovo kaznjeno - , jer politika jeste bordel , ali bordel u kom se malo kara , a mnogo vise planiraju veoma ozbiljni planovi koji ostavljaju stotine miliona ljudi bez glave i bez buducnosti ...
 
Daj Vracarac - pametan si i kulturan covek covek - zasto postavljas ovakav tekst ?? ... tekst je primitivan .... prostacki ... dripacki ... ispod svakog nivoa ....

Ima mnostvo dobrih analiza povodom ove postizborne trgovine - pisane su od strane kompetentnih analiticara ( neke se u sustini i poklapaju sa misljenjem ovog prostaka ) , valjda takve analize vise zasluzuju da se ovde postave ....

Ovakve tekstove u kulturnim drzavama i renomiranim medijima uopste ne mozes naci - em su politicki povrsni , em ciljaju iskljucivo na onu publiku koja nema nikakvu zelju da zaista sazna u kakvom svetu zivi - a to biva surovo kaznjeno - , jer politika jeste bordel , ali bordel u kom se malo kara , a mnogo vise planiraju veoma ozbiljni planovi koji ostavljaju stotine miliona ljudi bez glave i bez buducnosti ...

Ovaj tekst je ipak zezanje...sala, komika...na pederski nacin
 
Ovaj tekst je ipak zezanje...sala, komika...na pederski nacin

Ma ok je to .... kad bi taj bio jedini .. ili jedan od par njih .. ali nas medijski prostor je zagusen takvima - te politicke kolumne Lukovica , te Jelene Karleuse , te Azdejkovica i slicnih njemu , te sa istog mesta i od istih gazda placenih analiticara i novinara ,, razlicitih ,, politickih opcija naravno i razlicitih stilova pisanija ( da se stekne prividid demikraticnisti i slobode izrazavanja ) .... ali prosecan covek tu ne moze da se snadje , postaje deorijentisan , apatican , zombiran - a to i jeste cilj .... u takvom ambijentu ozbiljne analize se jednostavno uguse ....

Isti nam je slucaj sa kulturnom politikom , sa kinematografijom, sa ekonomijom ... samo povrsnost , primitivizam , lake note i stupidne fore .... kao ovde je sve onako simpaticno otkaceno .. i postmoderno ... a stvarnost je naravno sasvim drugacija ...
 
Poslednja izmena:
Ma ok je to .... kad bi taj bio jedini .. ili jedan od par njih .. ali nas medijski prostor je zagusen takvima - te politicke kolumne Lukovica , te Jelene Karleuse , te Azdejkovica i slicnih njemu , te sa istog mesta i od istih gazda placenih analiticara i novinara ,, razlicitih ,, politickih opcija naravno i razlicitih stilova pisanija ( da se stekne prividid demikraticnisti i slobode izrazavanja ) .... ali prosecan covek tu ne moze da se snadje , postaje deorijentisan , apatican , zombiran - a to i jeste cilj .... u takvom ambijentu ozbiljne analize se jednostavno uguse ....

Isti nam je slucaj sa kulturnom politikom , sa kinematografijom, sa ekonomijom ... samo povrsnost , primitivizam , lake note i stupidne fore .... kao ovde je sve onako simpaticno otkaceno .. i postmoderno ... a stvarnost je naravno sasvim drugacija ...
ж

нема везе...мало се зезамо
 
Daj Vracarac - pametan si i kulturan covek covek - zasto postavljas ovakav tekst ?? ... tekst je primitivan .... prostacki ... dripacki ... ispod svakog nivoa ....

Ima mnostvo dobrih analiza povodom ove postizborne trgovine - pisane su od strane kompetentnih analiticara ( neke se u sustini i poklapaju sa misljenjem ovog prostaka ) , valjda takve analize vise zasluzuju da se ovde postave ....

Ovakve tekstove u kulturnim drzavama i renomiranim medijima uopste ne mozes naci - em su politicki povrsni , em ciljaju iskljucivo na onu publiku koja nema nikakvu zelju da zaista sazna u kakvom svetu zivi - a to biva surovo kaznjeno - , jer politika jeste bordel , ali bordel u kom se malo kara , a mnogo vise planiraju veoma ozbiljni planovi koji ostavljaju stotine miliona ljudi bez glave i bez buducnosti ...

Jel ruskih? :mrgreen:
 
.....


Јесте да је овај Предраг Аздејковић тешка хомосексуалчина али дефинитивно зна да напише добар текст.


Таман се спремих да ти одговорим истом мером и још плус да те "полијем киселином":zper: јер живи креч немам:zcepanje:, кад ипак прочитах ову реченицу, да текст није твој, али свеједно, .....само будала може овако нешто да напише, а и неко јој сличан, да ово овде постави,....али додуше, на шта је спала Крстарица,
можда и није за боље.


КРАЈ!


.

.
 
Na ovom forumu je 90% stvari laicko lupetanje, laka zanimacija, ovaj tekst nije nista gori od vecine.
Samo je gusto kucano i nepregledno :)

Sve je na ovom forumu 90% po tebi lupetanje,laka zanimacija a svi tekstovi gori od tvojih,alo bre spusti se na zemlju.
Da sam Nikola Tesla ne bih omalovazavao druge forumase a sebe isticao kao sto ti to radis.
Daj pokazi malo elementarne kulture i pristojnosti i prestani da vredjas sagovornike.
 
Sve je na ovom forumu 90% po tebi lupetanje,laka zanimacija a svi tekstovi gori od tvojih,alo bre spusti se na zemlju.
Da sam Nikola Tesla ne bih omalovazavao druge forumase a sebe isticao kao sto ti to radis.
Daj pokazi malo elementarne kulture i pristojnosti i prestani da vredjas sagovornike.

Kompleksas, prestani da me pratis i citiras. Da imas mozga video bi da se suprotstavljam omalovazavanju ove teme, bez obzira sto je i postavljac smatra humorom.
A sad odhebi od mojih postova.

p.s. jadno je ako ti forum nije zanimacija nego zivot
 
Poslednja izmena:
Таман се спремих да ти одговорим истом мером и још плус да те "полијем киселином":zper: јер живи креч немам:zcepanje:, кад ипак прочитах ову реченицу, да текст није твој, али свеједно, .....само будала може овако нешто да напише, а и неко јој сличан, да ово овде постави,....али додуше, на шта је спала Крстарица,
можда и није за боље.


КРАЈ!


.

.

Узми кофу песка и заби главу.
 
Kompleksas, prestani da me pratis i citiras. Da imas mozga video bi da se suprotstavljam omalovazavanju ove teme, bez obzira sto je i postavljac smatra humorom.
A sad odhebi od mojih postova.

p.s. jadno je ako ti forum nije zanimacija nego zivot

Na ovom forumu je 90% stvari laicko lupetanje, laka zanimacija, ovaj tekst nije nista gori od vecine.
Samo je gusto kucano i nepregledno

Ako si ovim sto sam boldovao branila temu od omalovazavanja svaka ti cast ovo sve govori o tebi
i tvojoj sujeti.Ogledalce...ogledalce...ko je najpametniji.......najlepsi...:dash::dash::dash::dash:
 
Ovaj tekst je ipak zezanje...sala, komika...na pederski nacin

Не - овај текст је само ПЕДЕРСКИ и то НА ПЕДЕРСКИ НАЧИН..... нема ту никакве шале... видиш ли да педерчина о свему размишља само у оквиру чмара.....
ма хајде брееееее--------- ИЗБРИШИ ТЕ ГЛУПОСТИ........
 
Не - овај текст је само ПЕДЕРСКИ и то НА ПЕДЕРСКИ НАЧИН..... нема ту никакве шале... видиш ли да педерчина о свему размишља само у оквиру чмара.....
ма хајде брееееее--------- ИЗБРИШИ ТЕ ГЛУПОСТИ........

Ma OK..da cujemo i drugu stranu
 

Back
Top