geja
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
Šta mislite o ovom šou programu na tv Pink?
Ja mislim da je to jedna od najgorih emisija na našim kanalima.
Ova emisija je samo kopija američkih, davno odgledanih, radi se o tome da se ljudi predstave u najgorem od najgoeg svetla, da bi ostatak rulje, goja, ili širokih narodnih masa mogao da se oseća superiorno, kako neko pred rođenom majkom u publici, izjavljuje da je vršio ili vršila felacio u toaletu neke železničke stanice, ili da je uradila izvesnu emocionalnu uslugu, za naknadu od 10 eur.
Prosto neverovatno, ali sledeći logiku, priznao bih i da sam ratni zločinac, homoseksualac, narkoman, špijun, diler droge, šta sve ne, pa neka se ceo virtuelni svet smeje i zgražava, a meni ostaje tih , ne znam koliko 100.000, 500.000 dinara, bez trunke uloženog rada.
Smejte se koliko hoćete, ali, koliko vidim, radnici štrajkači, koji daleko gore stvari čine od gore opisanih, svaki dan, jedva da sastave i desetinu gornjih iznosa. . . godišnje.
Pa ko je tu lud najposle, što bi rekao Balažević Đorđe.
odgledala sam jednom delic emisije da bih videla o cemu se radi... uzas!!! ljudi za sitnu lovu iznose bljuvotine iz svog zivota, koliko vidim u stampi neretko i gube sve. a zatim se raspadaju brakovi, porodice...
mislim da bi taj "show" trebalo zabraniti!
Bas sam u sredu gledala taj kviz...Nisam mogla da verujem da postoji onakav covek da pred zenom prica kako je vara sve vreme tj. 18 god. braka, da je zaljubljen u komsinicu, da je spavao sa njenom sestrom i sebe smatra najvecim frajerom u selu (mislim uzas!)A ona jadnica samo se nesto smeska, pa kao nece da se razvede zbog dece
Ja bi ga ubila na licu mesta, doduse nikada sebi ne bih dozvolila takav "luksuz" da zivim sa takvim degenom. I sad ona treba da ode kuci sa njim, kao da nista nije bilo, a cela Srbija gledala, a tek njihovo selo... Ne znam, zaista ne znam, ali verovatno smo zato i stigli dokle smo stigli kada postoje fanatici koji se nadaju da ce da se obogate na racun iznosenja prljavog vesa iz svog braka.
Nemam Tv Pink ali sam cula da je uzas.Keva me redovno izvestava o dogadjajima.To je ,bre bolesno.
Treba biti retardiran da bi to gledao, a jоš retardiraniji da bi učestvovao.