TrenuRno mislim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na to kako su me u istoj prodavnici tri puta zeznuli u roku od dva dana i to bas lose...prvo su mi uvalili budjavi feta sir,kada sam se vratila i trazila da mi zamene prodavacica samo sto mi nije rekla"a pa znam da je taj budjav",onda su mi makarone koje su kostale 80 dinara,caj koji kosta 60 i pastu koja je bia oko 130(tako pise na rafovima) naplatili 140 i 100 i 160,kada sam se vratila da pitam o cemu se radi kazu "radili smo nivelaciju pa nismo stigli da promenimo cene" i na karju kupim neku sunku,finu :) dodjem kuci i otvorim kada ono pola one sunke koju sam htela a druga polovina neke polubudjave sunke koja nema veze sa onom koju sam trazila..ovaj treci put se nisam vracala,vec samo pocela sebi da licim na dokone penzionere..ali stvarno je u pitanju nepravda,tj bezobrazluk,nista drugo...:(
p.s.znam da ovo nema nikave veze sa ljisom ali sam morala to da podelim sa vama...

pa pomislio sam da nemas pojma pa sam hteo da ti pomognem jer vidim da su te bas izradili
u prodavnici,mene su tako par puta ali sam se opametio pa sada kada mi nude zvaku umesto kusura ja budem glasan toliko da mi ipak vrate kusur;)

Kako mi se mnogo mnogo spava :-( a imam obaveza...a ne mogu da se odlepim od kompa...jer onda treba da se posvetim obavezama...a umorna sam...ocu da spavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back