Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Ne treba mi kredit, imam kesh!
Ljuuuudi kuuuupujeeeem DSLR aparat!!!!!!!!!!!!!![]()
El može da pravi 2 esspresa ili 1
:|Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:|
A ja? :-(kako je dobra votka od mandarine a ja je mamlam sad![]()
Jel vi vidite ljudi da je svoje dve teme stavila za lepljive, a trecu lepljivu moju zakljuchala. Da nije zhalosno bilo bi sme$no. Po nekim pravilima moderator bi trebao da se trudi da $to manje pi$e po forumu, a ova se zakrvila sa pola Krste i sada se histerichno sveti svima zakljuchavajuci teme.
Deda Gmaze, Deda Gmaze, ne skreci sa staze
Mislim na Deda Mraza koji ce osloboditi forum od Divljeg moderisanjaJel vi vidite ljudi da je svoje dve teme stavila za lepljive, a trecu lepljivu moju zakljuchala. Da nije zhalosno bilo bi sme$no. Po nekim pravilima moderator bi trebao da se trudi da $to manje pi$e po forumu, a ova se zakrvila sa pola Krste i sada se histerichno sveti svima zakljuchavajuci teme.
Daj foruma$u status moda da vidi$ kakva je osoba. Labilna i neurotichna divlja pobrisa i zakljucha sve. Napravi haos. Ceo internet je saznao da je ona postala moderator na LJiS. Garant bi ve$ala na Terazijama da ima malo vi$e vlastiDeda Gmaze, Deda Gmaze, ne skreci sa staze
![]()
![]()

Tako je, od sada prva strana lj&s iskljucivo ima da budu moje teme!![]()
Ne moze, mozes samo ti da budes moj zamenik.
Elem, mozda bismo mogli da zatarabimo ovu temu? :-)

to kako je konacno krenuo sadrzaj 18+ ma temi slike forumasha i forumashica i ti si morala a je zatarabis. e divlja divlja pa pusti decu da se igraju, sto si taka![]()

E odoh ja da kupim aparat. :-)

nek ti je sa srećom =DE odoh ja da kupim aparat. :-)
firma mala, al para kapa