TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@MasterMind

To ti mislis da je kiseo. Zato sto gledas iz svoje inferiorne perspektive, znamo kako si popizdeo kad je Zorz smaknut. Al' ja nisam mod, ja sam divlja. :-P
A kad se misterija razresi, onda ce forum ceo da se smeje. Tebi.

Najbolje je sto u pravilima vise nigde nema onoga da je zabranjeno vredjati druge clanove. Znaci, ispada da je dozvoljeno. Samo je zabranjeno vise nikova, dupliranje tema i offtopic.
Zanimljivo.

Korigujem se: Ima pravila da se ne smeju vredjati drugi i gomila drugih ekstra korektnih normi, sem sto one za neke vaze, a za neke ne vaze.

Vidim ja da se svasta desilo. Treba opet da cimam onu tracaru na msn...:D
Ali mi nije jasno samo , zasto?
Zasto ljudi dodju ovde ISKLJUCIVO da bi se istresali na drugima , ISKLJUCIVO da bi smarali sve one koji su drugaciji nego oni...
Kompleksi , frustracije....sta god , to je cista glupost , jer tudju rec ne mogu ugushiti. Dodju da se istresu a samo popiju josh vishe.

Vidim ja da se svasta desilo. Treba opet da cimam onu tracaru na msn...:D
Ali mi nije jasno samo , zasto?
Zasto ljudi dodju ovde ISKLJUCIVO da bi se istresali na drugima , ISKLJUCIVO da bi smarali sve one koji su drugaciji nego oni...
Kompleksi , frustracije....sta god , to je cista glupost , jer tudju rec ne mogu ugushiti. Dodju da se istresu a samo popiju josh vishe.

Iskljucivo zbog toga sto su samo ovde to za sta se izdaju da jesu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back