TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da li je izmisljen neki **** koji bi povezivao mobilni sa fiksnim tako da mi mobilni dok sam u kuci sluzi kao fiksni. Da ne bi morao imati dva telefona. Naravno to bi radilo na fiksni samo dok sam u stanu posle toga nema domet, da nam ne bi propala mobilna telefonija.
Prakticnost je zakon.

A sta da obucem? Kazu da ce biti 'ladno nocas...

Meni si rekla na mojoj temi da sam idiot sto sam napisao "torbanje"
A zamisli koji si ti ultra idiot kad pitas nas sta trebas obuci za veceras.

Pa da idem na Aljasku za 5 minuta bi znao sta mi treba, ali kenjci i grintavci su uvek od blata, gde god krenu deo njih otpadne jer nemaju cvrstinu ni u cemu.

Zato mala grintava pazi sta pricas da ti Sinke ne bi dosao...

kako sam se smrzla napolju :shock: i kako su me dok sam cekala autobus bolele kosti od zime i vilica isto,a sad me boli besika :( prehladila sam se.

videla sam previse ljudi danas.pricala sam sa previse ljudi danas.boli me glava :neutral:

ocu da sedim pored neke vatre u cebetu i pijem kuvano vino i jedem vanilice.ne volim vanilice al su mi se prijele :)

kako sam se smrzla napolju :shock: i kako su me dok sam cekala autobus bolele kosti od zime i vilica isto,a sad me boli besika :( prehladila sam se.

videla sam previse ljudi danas.pricala sam sa previse ljudi danas.boli me glava :neutral:

ocu da sedim pored neke vatre u cebetu i pijem kuvano vino i jedem vanilice.ne volim vanilice al su mi se prijele :)
jesi se smrzla ko ona stvar?:D
zahebano je kad se prenadraze cula,mislim na oci,ushi
skuvaj caj od celera za besiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back