TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

girl_wink.gif

na kafu. na to kako su mi misli rasute... kako bih konacno mogao da se obrijem. to se samo premishljam, najverovatnije se takvo cudo nece dogoditi. taman posla da me banshi, koja ima dobro pamcenje, ili neko drugi od 4umasa prepozna na ulici...
na to kako sam se oped prebacio na nocni rezim... nerada

na nju...
iako se trudim da misli razvodnim, nekako se same vracaju
ubice me ova lorrena

trenutno mislim kako sam sama sebi postala tako prokleto teska,preteska
kako se ugnjetavam nekim besmislenim dilemama i kako se grizem zbog gluposti
a od gluposti propustim sustinu

mislim kako mrzim svoj ponos i kako neke stvari ne mogu da prevalim preko usana
hocu a ne mogu.i onda ostane u meni da me jede,a ne mogu da ga ispljunem.jednostavno ne mogu.
i kako mrzim sto sam previse zatvorena u sebe i narcisoidna i kako sam glupa sto prezirem da trazim pomoc od drugih kao da sam svemoguca.
kako ne smem i necu da pokazem slabost ko da je to nesto lose.kako sam se uvek osecala kao stub za druge,rec koja smiri i utesi,ali kako je moj stub opasno korodirao i kako mu treba opravka.
kako kaznjavam sebe na najodvratniji a opet najlaksi nacin.cutim sama sebi.podsvest mi jako signalizira,a svest je gusi.i znam da znam a necu da priznam da znam.

kako mi samo treba neko ko ce me procitati iza zida i opaliti mi samarcinu nemilosrdno i bez dvoumljenja.neko mudriji,pametniji i lukaviji od mene :|

-izgleda da se djavo malo stisao, jer se uplasio za svoje pedu...putuj igumane i na manastir ne misli, samo me ostavi na miru i ne cimaj me....
-kada nekog volite, nebo je uvek plavo, a sunce uvek sija....ne mora da bude uzvraceno...ne pricam o pateticnom ljigavisanju, vec o pravom osecaju ljubavi, koji te skroz ispunjava i nekako te stiti od zlih sila....barem ja tako osecam...:)
-krevet me nenormalno privlaci i govori "dodji", ali, na zalost, moram na posao.....jos jedan dan ispunjen gomilom obaveza...samo da protekne mirno i bez trzavica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back