TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
STO JE LEPAAAAAAAAAA

285390.jpg

Trenutno mislim o onome shta su me nauchili.
A nauchili su me da je najdublja ljubav"plationska" u kojoj nema sexa ni zaljubljenosti ni zelje ni zudnje ni nagona nego se samo potpuno nadjete intelektualno...(i valjda posle u klozetu svako drka na nekog baju iz novina).Koliko je zivot patetichan,jadan i bezvredan ne bi me chudilo da je to stvarno i tako.

Dobro jutro.
Vidim sve je pusto, pa reshih da pre spremanja za chitaonicu napishem jedan post ovde upucen nashoj modearatorki Divlji.Tachnije primedbu...
Sa jedne strane razumem potrebu za sredjivanjem foruma, iako sumnjam u to da ti je neko rekao da je i sada potrebno vishe prostora pa se brishu postovi zbog toga. Sa druge strane mislim da pravish pomalo sterilnu atmosferu, jer nas je zaista mnogo ovde, i konstantnim brisanjem postova dovodish do toga da ce ljudi jednostavno prestati da dolaze.
Kada se otvori neka dobra tema, u forumskoj istoriji stoji da ce uvek doci do sukoba mishljenja, da bi se na kraju doshlo do nekog reshenja. Ne mozesh brisati svaki konflikt zbog odrzavanja veshtachki ok atmosfere. Mislim ljudi smo, nismo prashina.
Razumem brisanje cheta na slikama forumashica, ali bih eto ulozila ovu primedbu shto se tiche ostalih tema. Jer nije ovo forum o konkretnim problemima (tipa pokvarila su mi se kola, ili komp, molim vas pomozite mi). Ovaj forum je daleko apstraktniji i kao takav neminovno podrazumeva odredjenu vrstu cheta.
Druga stvar koja ovde postoji , jeste odredjena bliskost izmedju ljudi koji redovno posecuju forum, i koji se preko ovog foruma virtelno druze. Ako zaista ovo mesto treba da bude mesto na kome svi trebamo kao roboti da kucamo nasha mishljenja i zavshavamo temu sa tachkom bez dalje rasprave ili konfrontacije mishljenja, onda ni ta tema vishe nema smisla.
Eto to bi bilo to.
Nishta lichno, samo mislim da malo preterujesh.
Pozz

Trenutno mislim o onome shta su me nauchili.
A nauchili su me da je najdublja ljubav"plationska" u kojoj nema sexa ni zaljubljenosti ni zelje ni zudnje ni nagona nego se samo potpuno nadjete intelektualno...(i valjda posle u klozetu svako drka na nekog baju iz novina).Koliko je zivot patetichan,jadan i bezvredan ne bi me chudilo da je to stvarno i tako.
trenutno mislim da li su te naucili da si ti ustvari samo polni organ na mehanizmu za kretanje i sa jednostavnim navigacionim sistemom u rupi gde nekim ljudima stoji izrazlina pod imenom mozak ili bar neka gangilija? :shock:

(da bi polni organ eventualno razumeo sustinu recenice podvukla sam kljucne reci)

p.s. aj sad idi svoju platonsku ljubav prema vojislavu manfestuj u klonji :)

sanjala sam paukove cele noci
kako mi pletu mrezu svuda po sobi i kako ne mogu nigde da prodjem a da se ne ulepim
i kako mile po meni svuda
i kako pokusavam da ih unistim a ne mogu
i sve vreme mi neki imaginarni glas prica ni od kuda o razlicitim stepenima svesti i postizanju srece onako otprilkie ko kompjuter edi u autostoperskom vodicu.i tako tupi sve vreme a ja se borim sa insektima koji me sve vise opsedaju :neutral:

a da sve bude gore,patim od araknofobije.jbt kako je glupo poceo dan.cak sam se probudila sa osecajem stresa :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back