zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi jasno kako su se zajebali u Requiem for a Dream,ako je odatle gif i ako nije...nebitno,skoro je identicna scena...kao rade se s' ujdom,a sire im se zenke :?Da udarim po snegu..8-)![]()

mnogo je to Acid, mnogo..
ne bi spav'o do sudnjega dana![]()
....

idi bre pa ti ne znas da su najlepsi poljupci kad brkovi zarekako su mi odvratne one muskarcine sa brkovima,onako turskim,junackim gustim da im bolje ostaje rucak medj mocnim dlakama
skoro ko oni sadamhusein brci ili tako neki iracki za one muskarcine sto biju zene i maltretiraju ih,i vesaju kad ih neko siluje i sve to,i kao mnogo veliki su vernici a ono kad se skupi ekipa bojz onli klab krenu da se mirisu,pipkaju i trpaju...
uh a nekako su mi totalno latentno-gej ti brci...a kao velike smo muskarcine...bljak :?

hihi ma zezam se
Sta je muskarac bez brkova ?kako su mi odvratne one muskarcine sa brkovima,onako turskim,junackim gustim da im bolje ostaje rucak medj mocnim dlakama
skoro ko oni sadamhusein brci ili tako neki iracki za one muskarcine sto biju zene i maltretiraju ih,i vesaju kad ih neko siluje i sve to,i kao mnogo veliki su vernici a ono kad se skupi ekipa bojz onli klab krenu da se mirisu,pipkaju i trpaju...
uh a nekako su mi totalno latentno-gej ti brci...a kao velike smo muskarcine...bljak :?

nista,ko ni jedna forumasica u opstalom.mislite o tome 

ovde ne presaje da padae u ***** stade sneg u ravnici i vec je poceo da se topi![]()

:shock: i zene piju ?ma ne, neguje pank stajling ali smo bili pijani i tako to pa je ona zavrsila sa brkovima i sva isarana
ovde ne presaje da pada![]()