TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
d094fq6.gif

Da udarim po snegu..
cocegg4.gif
8-)
nije mi jasno kako su se zajebali u Requiem for a Dream,ako je odatle gif i ako nije...nebitno,skoro je identicna scena...kao rade se s' ujdom,a sire im se zenke :?
a i tamo se sevaju u nevenku,a tu je snif...ma koga zabole :)
ali...kako se keva od onog lika navadila na dspi zato sto su je pozvali da bude u publici u nekom trash kvizu pa kao da sredi liniju,na kraju je nisu ni zvali...yessss 8)

kako su mi odvratne one muskarcine sa brkovima,onako turskim,junackim gustim da im bolje ostaje rucak medj mocnim dlakama :neutral:
skoro ko oni sadamhusein brci ili tako neki iracki za one muskarcine sto biju zene i maltretiraju ih,i vesaju kad ih neko siluje i sve to,i kao mnogo veliki su vernici a ono kad se skupi ekipa bojz onli klab krenu da se mirisu,pipkaju i trpaju...
uh a nekako su mi totalno latentno-gej ti brci...a kao velike smo muskarcine...bljak :?

kako su mi odvratne one muskarcine sa brkovima,onako turskim,junackim gustim da im bolje ostaje rucak medj mocnim dlakama :neutral:
skoro ko oni sadamhusein brci ili tako neki iracki za one muskarcine sto biju zene i maltretiraju ih,i vesaju kad ih neko siluje i sve to,i kao mnogo veliki su vernici a ono kad se skupi ekipa bojz onli klab krenu da se mirisu,pipkaju i trpaju...
uh a nekako su mi totalno latentno-gej ti brci...a kao velike smo muskarcine...bljak :?
idi bre pa ti ne znas da su najlepsi poljupci kad brkovi zare:lol:

pa jeste a mozes i da se najedes usput
baj uan get uan fri i tako to :)

e ljudi jel vidite vi ovaj sneg :shock:
oni najavljivali kao bice suva nova godina
kad ono :shock: bice snega do kolena :neutral:
lepo ja kazem da tim meteorolozima ne treba nista verovati :neutral:

Sta je muskarac bez brkova ? :lol:
e da cuo sam da je to dobra knjiga a i film,a nema kod nas :???:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back