TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim kako bi bilo jako lepo da mi se povrati pokretljivost u prstima :)
nisam mogla da otkljucam vrata od ulaza a i sad dok kucam su mi prsti nekako drvenasti a to i nije bas lepo i tako...:)

e u bulevaru me spopade neka gospodja koja je u nedelju u pola dvanaest unezvereno rekla "gde je madjarska ambasada dosta mi je vise od trazenja" :shock: a posle sam je srela i na drugoj strani ulice i onda je podjednako unezvereno rekla "jel ima ovde negde da se kupi strudla sa makom" :shock: i pretrcala na drugu stranu ulice...

pa i nije mi toliko zabavno,samo jeste izgleda privlacim slucajeve,doduse ni blizu ko neki drugi ljudi koje znam :lol:

i bas sam nesto raspolozena sada :) jbt kako ja volim kad mogu sa nekim normalno da se ispricam na svaku temu ko covek pa to je cudo :lol:

ko su ovi ljudi?
cija je ovo zurka?

sve neke mudre teme.
nemam pojma sta bih mudro mogao da kazem
sve sam manje mudar.
to moze biti dobro...
kazu, lud je srecan. kazu i to da su i dobar i lud braca...
ali to ne znaci da je i dobar srecan, cak sta vise, to se nekako izuzima, po misljenju vecine.
stoga, nije bitno sta ko misli, kao pojedinacni slucaj, vec se sve uklapa kada dobijemo misljenje vecine...
eto, nadam se da ce se vecina sloziti oko ovoga, da bih mogao da tvrdim da sam u pravu
sacekacu da bih saznao odgovore... i mogao kasnije da se prikljucim mudrima
nadam se da sam bio dovoljno konfuzan... i da nemate pojma sta govorim, jer onda bih mogao da tvrdim da sam u pravu, jer niko nije rekao da nisam. pobedio bih jednoglasno, sa stoprocentnim uspehom.
aj' nek' onda neko kaze da nisam pravu

jes' dockan... a jes' i dosadno, pomalo

Jea, meni je bas nesto tesko veceras.
Skidam se sa nekog bezveznog leka sto sam pila godinama i ne ide mi bas najbolje.
Ne znam da li cu da ''preteknem'' do Nove i ako i preteknem dokle ce to da bude tokom Nove, ljudi bas mi je lose, mislim da cu puci jer resenja nema, nema, nema...
Ako me vise ne bude, znajte da je gotovo sa kisom...

Svi vi koji ste happy, ostaje takvi, volite se i pazite.

Ne dajte da nekog zaboravite, jer to je najgore za zaboravljenog.
Budite mi dobri i lepi kao sto ste...
I hrabri i nesebicni i dobri i fini...
Aut and over.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back