TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene bi deca dotukla...

bi sada al mozda i nebi za 10 godina....dogacak je zivot...a i uvijek se moze platiti neka zena za ciscnje i spremanje tako da imash vishe slobodnog vremena..moj drug se rano ozenio i vec je 15 godina sa zenom(doduse nisu se zaprave ozenili:))....i isli ove godine na egzit zajedno...djecu cuvala zena kod kuce...a oni kao tinejdzeri na tvrdjavu...e kad vidim takve stvari onda se zapitam malo o svom zivotu..nije sve crnjak bash...

bi sada al mozda i nebi za 10 godina....dogacak je zivot...a i uvijek se moze platiti neka zena za ciscnje i spremanje tako da imash vishe slobodnog vremena..moj drug se rano ozenio i vec je 15 godina sa zenom(doduse nisu se zaprave ozenili:))....i isli ove godine na egzit zajedno...djecu cuvala zena kod kuce...a oni kao tinejdzeri na tvrdjavu...e kad vidim takve stvari onda se zapitam malo o svom zivotu..nije sve crnjak bash...
pa nije upravu si i ja stalno srecem neke sredovecne ljude po koncertima kako piju i drogiraju se i pricaju jao kao sta nam rade deca sada i onda krenu da ih ogovaraju :lol:
al treba imati ko ce da ti cuva klince ali i ne izgubiti duh u tim godinama,a ljudi precesto zapadnu u neku kolotecinu i bermudski trougao dece,posla i ostalih obaveza...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back