Izasla je, nije se toocala...nista zanimljivo...
Molim...molim
Molim...molim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Scary, jesi li izasla sinoc sa novim? Ako si vec pisala o tome daj link da procitam, da ne kucas ponovo![]()
Vesela ja bih sada jela tvoje knedle sa sljivama..
jes' da ih nikad nisam probala,
al' garantujem da su odlicne..
je l' moze to ?
Ne znam da li se zezas ili ozbiljno mislis, ali ajde da odgovorim kao da je ozbiljno
Nemam shljive u zamrzivachu ove godine, dok sam se ja setila - nestale shljive. Inache, zaista pravim dobre knedle .. ma otkud ti samo to pade na pamet?![]()
a meni nedostaje onaj skot još više...
nema više izlazaka na silu, nema šanse...
Ne znam da li se zezas ili ozbiljno mislis, ali ajde da odgovorim kao da je ozbiljno
Nemam shljive u zamrzivachu ove godine, dok sam se ja setila - nestale shljive. Inache, zaista pravim dobre knedle .. ma otkud ti samo to pade na pamet?![]()
a je l praviš od krompira?
ja od griza
Uopste se nisam salila.
moze ovako
ja obezbedim sljive, ti napravis knedle?
hoces Vesela, samo za mene pls?
auh sto mi se jeduuuuu
Shta ti je bre
Znash ti da se ja ne upoznajem sa ljudima preko foruma .. jedino da shaljemo preko poshte pakete, ti meni shljive, ja tebi knedle .. pa ih gladni postari pojedu za dorucak![]()
nema danas razumevanja za mene i moje zelje
a skromna sam
eh
I josh si za danas mislila? Pa ja jedva cekam da se izvrnem u krevet, spavala dva sata, radila celo pre podne .. ako sednem ispred tv-a tu cu i da osvanem![]()
Vidim ja da mi nema druge nego da napravim zensku zurku, ali da svako spremi nesto od klope, a ne da se ja polomim a vi da stignete na gotovo .. evo ja cu knedle ..![]()
Vidim ja da mi nema druge nego da napravim zensku zurku, ali da svako spremi nesto od klope, a ne da se ja polomim a vi da stignete na gotovo .. evo ja cu knedle ..![]()
nemoj ja da kuvam
ja cu pice neko..
il' wu..
vec
daj mi knedle daj![]()
od cega?@tema dolazim sebi...evo postavicu sliku za 7 dana da vidite napredak![]()
narkomanko!![]()
od cega?
nista nisam u toku![]()