tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kladi se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pusti dugu kosuTsutomu:Ja kad' budem pretao da kapiram knjige koje čitam prelazim direkt na slikovnice.
Meni je kosa kratka. (; edit: Jaoj što ti lepa kosa na avataru...
Jesi to ti?![]()

...e vala da znash da `ocu...tara623:kladi se...

da,ali ti samci su mrgudi...moramo da nadjemo veselog samca...Lusy Lusy:i ja brinem...nesto nam to lose ide!ali verujem da nije u nama problem...nema stanova,a ako ih ima obicno su u njima i roditelji...a ko ce da seli celu porodicu:?
moramo se malo vise potruditi...toliko od nas..samo da nadjemo nekog samca....

pa eto zgodni ali malo on nesto muti,premislja se hoce pa nece...tara623:da,ali ti samci su mrgudi...moramo da nadjemo veselog samca...![]()
ma zgodni se mnogo femka...trazimo mi dalje...pa ce valjda i nas sunce ogrejati...Lusy Lusy:pa eto zgodni ali malo on nesto muti,premislja se hoce pa nece...
ako upoznas jos nekog tako samca ili samicu a da je ok ti probaj...pa dok ne uhvatimo nekog![]()

valjda hocetara623:ma zgodni se mnogo femka...trazimo mi dalje...pa ce valjda i nas sunce ogrejati...![]()
divlja:Glupa ti fora do jaja, a ti je ponavljas 4 put. Mislim...:-)
Jandrla:Ne odolim....bejbe...a znash da se shalim...desi se svakome da nema tople vode...
Kiss!![]()

tara623:ma uzas...ali stvarno...ja postajem ocajna...i ocajno mi treba stan...prestala sam da biram i lokaciju....samo da je stan normalan...cist...i da dozvoljavaju drzanje psa...
tara623:ma zgodni se mnogo femka...trazimo mi dalje...pa ce valjda i nas sunce ogrejati...![]()
Lusy Lusy:valjda hocea tad cu imati volje tj sa ljubavlju cu i da cistim i da perem, kuvam ,peglam,sve sto treba
samo da nadjemo tog nekog!