Jandrla:Zjaka mi uteche, a hteo sam neshto da je pitam....![]()
Pitaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jandrla:Zjaka mi uteche, a hteo sam neshto da je pitam....![]()
MYOB:
Jandrla:Nikakvoj. A pitanje je:
Zar nisi rekla laku notj i otishla da spavash?
Hohohohohoho!
(Shto volim ove svoje glupe fazone, a ti MYOB?)

MYOB:Obozavam!
Sta cu kad sam radoznala, pa se primam na gluposti.
Aj sad cao, laku noc!![]()

I ja, na one što sam ih ostavio, pa mi kafa sad nekako bezveze! :???:divlja:Na cigare koje vise nemam.

.....pa svrati na nes i dzandzaru......tara623:na kafu koja mi se pije od sinoc....a prodavnica je i dalje na istom mestu....
to mi je jos dalje od prodavnice...cekaj da se prvo dovucem do iste...LysergicAcid:.....pa svrati na nes i dzandzaru......

homemade....Jack Flash..seed is variety of three etc. ....imam menke od burazera iz NLMASTERMIND:hybrid ili skaju?
ustani..kreni.levodesno....breeee.....tara623:to mi je jos dalje od prodavnice...cekaj da se prvo dovucem do iste...![]()
neko staro sudsko resenje,dok su jos koristili onaj providni tanki ql papirLysergicAcid:a mislim trenutno koju cu iprovizaciju u nedostatku grizala

imam toga na tone....pa i to sto kazes .........grizla zonfa....MASTERMIND:neko staro sudsko resenje,dok su jos koristili onaj providni tanki ql papir![]()
pa sto me nisi pitao za ringluMASTERMIND:tisvra na ficuka,provalio sam gde je secer i koja ringla je najbrza![]()

odoh malo levo......LysergicAcid:ustani..kreni.levodesno....breeee.....
levo do julatara623:odoh malo levo......
jbg..tara623:pa sto me nisi pitao za ringlu![]()