Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Mda... verovatno ima problem u vezi rešavanja problema! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

He, he... Hitlera baš ne bih da turim, ipak je bio ludak!Eva Braun:Hard to u avataru.......
jel to nesto na moj racun?![]()
Eva Braun:Hard to u avataru.......
jel to nesto na moj racun?![]()
doDzi,doDZi, hardy k meni tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHard as a rock:A, bre... Orgazmice, dosta sa tom neyebitzom!
Hm, da, kapiramo se... 8-)orgazmma:doDzi,doDZi, hardy k meni tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
@grimizni
bash tako :wink:
Ne me prizivaš, ću se povampirim!orgazmma:doDzi,doDZi, hardy k meni tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()

Jandrla:Kad tje vishe ta pizza...![]()
trofazna:evo sad mislim na...jbte ceo forum pun waspovih tema...izađi mi iz glave, izađi mi iz glave, izađi mi iz glave...ups prosula sam kavu...nešto sam baš lepa sama sebi danas ajoj ne smem se gledati u ogledalo onda če mi vile uzeti lepotu...wtf gde sam to čula..kakvo čudno vreme danas..jbte kaku su dosadni ovo dvoje iz serije...zašto sam se morala setiti 10. božje zapovesti...kad ću da ga vidim...IZAĐI MI IZ GLAVE...mmm njam dobra kava, e jesam ja neka luđakinja jesam vala
Jandrla:Sho?Kad ti nick bude Ana Frank, onda se smatraj...
Jandrla:Desi bwe trofika!
Sha te muchi bwe?
![]()
trofazna:ček zaboravila sam na koga sam ljuta na tebe ili na harda??? ma muči me jedan baja...u stvari više njih![]()
Jandrla:Nashla si sama na Mafiju...Ne ide, ne ide...![]()
Jandrla:Pa ta mushka mafija...![]()
trofazna:pa mafija nego što su...uf sva se tresem

Evo me, sad dosla s posla...trofazna:oj dano đes