TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidis kako si to dobro zapazila...istina je...ne mogu nikako da se sastavim....a stalno smo se sastavljali i rastavljali...
ovoga puta cu ja to da presecem....jedan forumas mi je dao odlican savet:D

Pa ako ne ide seci, i idi dalje...Izvaljujem da se muchish najstrashnije, a nije mi jasno shta moze da bude toliki problem....Nemoj da dozvolish da tebio neko diktira pravila igre, potrudi se da ih diktirash ti...ako je vec dotichni pustio muda (barem mi se tako uchinilo iz tvojih postova)...

Ne znam za vas, ali ja ne trpim izgovore mushkaraca (narochito kad se oduze). A kad neshto krene da puca, pa se sastavljash i rastavljash sa nekim...obichno je takva situacija propracena brojnim izgovorima. Shta god da je u pitanju chovek mora (zbog sebe) da postavi granicu do koje ide...

Pa ako ne ide seci, i idi dalje...Izvaljujem da se muchish najstrashnije, a nije mi jasno shta moze da bude toliki problem....Nemoj da dozvolish da tebio neko diktira pravila igre, potrudi se da ih diktirash ti...ako je vec dotichni pustio muda (barem mi se tako uchinilo iz tvojih postova)...
ne postoje nikakve prepreke koje bi me sprecile da presecem,a ja opet nikako da odsviram kraj....ali ja se menjam kao vreme,iznenada i drasticno...bice bolje i za mene baksuza:D
pa lepo se rastavi ednom za svagda...to je moje skromno milsjenje
e,ja sam mrgud od jutros...jbg...

i ja sam mrgud takodje....ali cele nedelje....lepo da ja istresem to negativno iz mene u ovih par dana pa da budem mirna narednih pola godine:)

Znash kako , ako je duza veza u pitanju sasvim je logichno da ti je teshko da presechesh. Znam po sebi. Meni je olakshao sopstveni karakter, jer sam poprilichno eksplozivna, tako da sam u momentu popizdela i presekla.
Ali pre tog momenta, sedi i razmisli, prerachunaj shta je bolje za tebe. Da li da se muchish i vucarash duze vremena iz (pretpostavljam) straha, ili da skratish sebi muke, presechesh, prodjesh odredjeni period patnje i nadjesh nekog sa kim cesh biti srecna. Shto pre to zavrshish pre cesh omoguciti sebi shansu za boljeg partnera i bolju vezu...

Znash kako , ako je duza veza u pitanju sasvim je logichno da ti je teshko da presechesh. Znam po sebi. Meni je olakshao sopstveni karakter, jer sam poprilichno eksplozivna, tako da sam u momentu popizdela i presekla.
Ali pre tog momenta, sedi i razmisli, prerachunaj shta je bolje za tebe. Da li da se muchish i vucarash duze vremena iz (pretpostavljam) straha, ili da skratish sebi muke, presechesh, prodjesh odredjeni period patnje i nadjesh nekog sa kim cesh biti srecna. Shto pre to zavrshish pre cesh omoguciti sebi shansu za boljeg partnera i bolju vezu...

da upravu si sve...ali eto...ja sam ti tip devojke koja se lako vezuje a tesko odvezuje:?
moju vrstu treba istrebiti...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back