TrenuRna deshavanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ono...
nije to pitanje inostranstva nego lokacije, ja u inostranstvu lepo popijem kafu za oko 2 evra i uživam
ne, nije u pitanju rumunija nego hm... truli.. zapad.

istina
ali ja ne znam cene dok ne sednem negde, a i ne zanimaju me, jer ne sedim po inostranstvu svaki dan, tako da mi je za toliko svejedno

kako li sad ovo zvuci :confused:

edit: a i odnosilo se na brajanovu etiketu "budale" onog ko placa kafu skuplje nego kod kuce tj vise od 200-300din
eto zasto ne volim mnogo da postujem, svaka rec mora da se objasni da se ne bi pogresno shvatila, pa opet tako ispadne
ovo nema veze ni sa brajanom ni sa parkom, vec nemam toliko vremena za forum
odoh, zastranicu od objasnjavanja :D

Poslednja izmena:
znaci, nema veze... i neka boli glava... pa i to je za ljude, jeste... sad samo pita da se ispece, pa da se jede, i onda moze da se iskulira... a, danas vam je, takodje, subota... najlepsi dan za kladionice... znaci, 1000 utakmica... bingo... sta 'oces... ko danas ne uzme pare, ne treba ni da igra... majke mi vam kazem... mora da se povratim malo od sinoc... bar za neke semenke...

Kakva ofucana krpetina moze biti covek kad ga provalis po jednom postu ili nicku

tvoj klon (a nikada ga neces imati jer si par exelans poltron,cinkaros i dousnik i nikada neces biti banovan) niko ne bi provalio,jer si kameleon koji nema jasan stav,vec ono..fazon..svakoj reci pritoka...a vokabular ti je svojevrsni frankenstajn sklopljen iz segmenata tudjih vokabulara,svaki dan ukrades i pocnes da koristic po dve tudje 4e,izraza,reci...tako da..kao sto rekoh...tebe zaista nikada niko ne bi provalio..mogao bi da nakucas jos 30.000 postova bez problema i da budes inkognito
tvoji postovi su kompilacija svih postova na 4umu u idiotskoj interpretaciji.

taj neki rad..

Poslednja izmena:
...evo ovim putem zzelim da uputim javno pismo izvinjenja, mooderaciji i administraciji, stvarno sam shto bi rekli anglosaksonci "overriekted" da ne kazzem preterao, ali shta tju kad sam impulsivan, boli me nepravda, elem to shto ste sjebali ivanu ne bi trebo da bude moj problem el postoje institucije koje se bave problemima registrovanih chlanova i sl...
...u nadi da tje prevni sistem forumchitja:heart: i ovoga puta reagovati britko kao sablja, pishem ovo pisamce izvinjenja i pokajanja za nedela uchinjena vama...:rumenko:
...koristim priliku da prekinem bojkot...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back