gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
nebitno ko je.
nisam shvatila šta se dešava.
ljuta sam, mnogo sam ljuta.
nisam shvatila šta se dešava.
ljuta sam, mnogo sam ljuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

je

qrchitja
...evo vidi mene, sad me zvala jedna uramshice dodem kod nje i oderem je od qrchitja, nishta emocije, nishta obaveze, samo sirova snaga, znoj, tehnika i kondicija, satju odem i da joj pokazzem, a vi gledajte koja se ne pojavi na forumchitju vecheras potencijalno je ona kod koje idem, pa pogadjajte...
...evo jedan hint, lepa je, zgodna i pametna, dobra, mashtovita i duhovita, obrazovana, bogata i druzzeljubiva, sisata, nogata lepoguzichasta, nevina, stabilna i simpatichna i sretjna, sve u svemu moj tip...![]()

...gledaj ko se nepojavi vecheras...Pici Jel To Supi![]()

...evo vidi mene, sad me zvala jedna uramshice dodem kod nje i oderem je od qrchitja, nishta emocije, nishta obaveze, samo sirova snaga, znoj, tehnika i kondicija, satju odem i da joj pokazzem, a vi gledajte koja se ne pojavi na forumchitju vecheras potencijalno je ona kod koje idem, pa pogadjajte...
...evo jedan hint, lepa je, zgodna i pametna, dobra, mashtovita i duhovita, obrazovana, bogata i druzzeljubiva, sisata, nogata lepoguzichasta, nevina, stabilna i simpatichna i sretjna, sve u svemu moj tip...![]()

...kao drug forumash mogu da ti kazzem da je to bash lepoooo...Danas si mi simpa za razliku od onih dana kad si bizaaaaar!![]()