TrenuRna deshavanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a posle toga, na autoputu, lik koji se gurnuo ispred mene, za malo da me udari, naravno, prodje i svira, vidim ga u njegovom retrovizoru da me psuje i jos mi pokaze srednji prst... znaci, obicno ne odreagujem, al' mi je ovaj dig'o pritisak sad na 200... i krenem ja za njim, pokazem mu da stane, pa da mi pokaze srednji prst, ovako, u lice... on mi posle objasnjava kako je bilo malo prostora, onako, iz kola isto... i slicne stvari... znaci, da izvinete, da ne psujem... bolje... al', neverovatno, to stvarno mozete da vidite samo ovde... na kakve sve 'ljude' mozete da naidjete....

uuu, brate, ekstra... aj da pricamo sad malo o hrani, nismo ko zna otkad... mislim, sta smo jeli juce? jel smo se naruckali nekog mesa ili nekog zelenisa? ili mozda neke integralne kiflice? mozda ribe ili neke pakistansko-indijske kombinacije... i tako da prekratimo vreme do rucka, onda jedemo, pa opet na isti nacin da prekratimo vreme do vecere... pa do dorucka... pobogu... dok ne probam lava, za mene je prase kralj zivotnja... nemojte i to da zaboravite... he hehe...

Ihihihihi :D
Bila sam u Inđiji pre npr. dve nedelje i baš sam te se setila, ali mi bilo glupo da ti šaljem poruku u 11 uveče da pitam gde su te pljeskavice, najzad da probam. :D
A i nisam bila nešto mnogo gladna, pila sam pivo pa mi je ubilo apetit.
No, idući put kad budem išla ću te pitam a ti da mi rečeš i kad ih budem jela baš ću da mislim na tebe a možda i uslikam pa ti pošaljem sliku, da te mine želja :mrgreen:

Ihihihihi :D
Bila sam u Inđiji pre npr. dve nedelje i baš sam te se setila, ali mi bilo glupo da ti šaljem poruku u 11 uveče da pitam gde su te pljeskavice, najzad da probam. :D
A i nisam bila nešto mnogo gladna, pila sam pivo pa mi je ubilo apetit.
No, idući put kad budem išla ću te pitam a ti da mi rečeš i kad ih budem jela baš ću da mislim na tebe a možda i uslikam pa ti pošaljem sliku, da te mine želja :mrgreen:

Pa valjda ćemo zajedno da ih klopamo bre :rumenko:
Inače Sotja je, kad dolaziš iz eNeS-a, na prvom semaforu levo, sa desne strane nema ni dvaes metara
nači ne moš promašit

slatki ste mi vas dvoje, 'ajde malo da pravite decu, 'oću neko veselje. :rumenko:

Božesačuvaj,sačuvajbože, daleko bilo..
Ti si rekla da želiš da budeš majka troje dece, pa počni na vreme :mrgreen:
Ja samo želim da odem na Jamajku (kad već u Peru ne možem :aha:) :)

Pa valjda ćemo zajedno da ih klopamo bre :rumenko:
Inače Sotja je, kad dolaziš iz eNeS-a, na prvom semaforu levo, sa desne strane nema ni dvaes metara
nači ne moš promašit

E pa, ne.
Jedino kad dođeš nekad u neku nedelju :mrgreen:, pa da odemo :D
Ali verujem da ću ja pre toga zabasati tamo.
Sad sam nešto redovna u tom delu Srema :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back