TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a veceras, carevi rade ono sto ni velikoj nemackoj nije uspelo za vreme drugog svetskog rata... osvajaju moskvu... goloruki, golobradi mladici koje su svi otpisali vec... u 18:15 krece napad... akcija organizovana do savrsenstva... uz zvuke vec cuvenog marsa... bez trunke straha... pravo u slavu...

od 9 ne valja nista... ja bi', da mene neko nesto pita, uvek radio od 7... zavrsis do 3 i posle imas ceo dan pred sobom... dosta vremena... ovako, pocnes u 9, zavrsis u 6, i onda nemas vremena ni za sta... ni da platis racune, na primer... e, kazu, ako platim kablovsku 3 meseca unapred, mogu da dobijem nagradu... jedva cekam, majke mi... valjda ce neki kacket da bude, garant...

od 9 ne valja nista... ja bi', da mene neko nesto pita, uvek radio od 7... zavrsis do 3 i posle imas ceo dan pred sobom... dosta vremena... ovako, pocnes u 9, zavrsis u 6, i onda nemas vremena ni za sta... ni da platis racune, na primer... e, kazu, ako platim kablovsku 3 meseca unapred, mogu da dobijem nagradu... jedva cekam, majke mi... valjda ce neki kacket da bude, garant...

pa imash e-banking :))))

nema nista sto pocinje na 'e', care... na kraju onda necemo ni iz kuce da izlazimo, nego da sve radimo iz stolice... kao, na primer, e-fudbal... mada, nije to lose... al' samo pro-evolusn soker... taj je dobar... i dobro centrira i dobro sutira... a timovi se stave na random, pa onda kom' opanci, kom' obojci... mada se desavalo da slabasni Kaljari dobije tog velikog i slavnog reala... jos dok je roberto karlos bio u timu...

ne odmorila nego odSmorila
to je pod 1
a pod dva ne verujem jerbo sam 20 godina ustajala u 7 pa mi ništa nije falilo
a i ako bog da i sreća junačka, neću ja raditi od 9 =)

Pa, videla sam da si se odSmorila, nisam ja nigde ni rekla da sam pročitala odmorila. :neutral:

Pa, dobro, ako voliš da ustaješ rano... Ali, ustati i onda biti prinuđen da provedeš 7-8 h na jednom mestu svakog ybnog dana, to je drugo. I ja bih ustajala i 50 godina u 7, ali da znam da ne mora da idem nigde.

No, to sam samo ja, ti si verovatno onaj pravi ranoranilac. Ja njet. :)
Ma da je od 7 do 15h, bilo bi extra... nego do 17h je... :mrgreen:

Od 9 do 16h... Nije loše, ali je svakako grozno.

Meni je skroz ok od 7 ili 8 radno vreme...
Znam samo da mi je bilo grozno onih nekoliko nedelja kad sam išla na praksu u Neoplantu, tamo smo morali biti uvek u pola 6...
Svako jutro sam se budila u pola 5.. ustaneš mrak, izađeš iz kuće mrak, dođeš do tamo mrak... svugde mrak.. nije ni čudno što su ti što rade po klanicama takvi čudaci...
Em radno vreme, em sam taj njihov posao...
Grozno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back