TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali kupovati vec sklopljenu masinu, sa sumnjivim komponentama koje je neko sklopovao samo da bi ugradio povoljnu cenu
"sumnjivim komponentama" pa ne uzima se pc..kao..dajte mi onaj sivi,a moze i onaj crni nije problem..postoji detaljna specifikacija komponenti...konkretno ovaj sto sam uzeo je ComTrade-ov (oni su inace bzvz firma,skorojevici),njihova garancija,sve kako treba da bude,kvalitetne komponente...koje da sam ja kupovao sam i sklopio identican pc..kostao bi min. 50 % vise od cene koju sam paltio,e sad...ako ti ne verujes da je unutra ono sto pise po spcifikaciji,moze da otvoris kuciste i uveris se,s' tim sto gubis pravo na garanciju jer cepas ,ali ima xy programa koji za 2 sec. urade ceo pc report i sve bude jasno..

nego...reci ti nama sledece...zasto ne kupis novi,ako vec imas pare,odvojene za to...nego ces da se i dalje zlopatis sa "uzasnom starudijom" ili kako si to vec nazvao?
jel kupujes i delove za kola u mega-marketima?
:lol:
eventualno auto kozmetiku,rezervne delove iskljuchivo u specijalizovanim radnjama,jer je to sasvim druga vrsta robe...ogranicen si predrasudama,bez ikakvog realnog argumenta,samo zato sto si tako cuo...neko ti je rekao...a taj neko po nepisanom pravilu ima na gajbi sega mega drive...koji ni ne radi,ali on zna.. :neutral:

u p[oslednje vreme je povecana koncentracija (kako na netu,tako i u RL) tzv. naslushanih likova..koji realno nemaju nikakvog ikustva niti prakse vezano za 90 % stvari o kojima diskutuju,nego upijaju kao sundjeri tudje price,dogadjaje i sl. i od istih konstruisu nekakav svoj virtuelni mikrokosmos u kome su zapravo oni..akteri tih desavanja :neutral:

brate ljudi
ovako ću da se ofarbam
brate ljudi
ću da budem najmačkija osoba na svetu

2053uxv.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back