Trenurna dešavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6b53d035-1cbe-43dc-9a36-f640c16ec46b.gif

Истину хтедоше...

АЛИ кад су је нашли

нису веровали у њу
..

yeah!

и не треба ништа

да нам се верује..

већ је под морањем

љубитачно да се зна.

- - - - - - - - - -

^ nema na čemu..

шашољис на шољис

:kafa:

tu smo da delimo

dobro od ološa.

Poslednja izmena:
Kod mene sve super, Crvenkapo. Kod tebe?

Ja isto nisam morning person, a legnem kasno, mada kad moram ustati, ustanem, sta cu. Bude mi muka i povraca mi se, treba vremena da mi se podigne pritisak. Ali ok, prezivljavam nekako.

Meni vreme ne smeta, ovde je stalno oblacno i kisa, i bas mi prija. Kad je sunce i vrucina, bude mi jos veca muka kad moram da idem da radim. Lakse mi je kad je hladnije.

- - - - - - - - - -

Nasla sam rogac pa sam kupila i sad zvacem. Moracu jos kupiti jer sam ceo paket pojela :-D

Videla sam da, kod mene u komsiluku, traze radnika u jednoj maloj firmi gde bi mi se svidjalo da radim. Ne ispunjavam uslove, tj. jedan uslov, ali sad krecem da ucim to sto mi fali.
Poslacu email da im kazem da sam veoma zainteresovana i da cu se javiti kad naucim to sto treba.
A oni nek se za*ebavaju sa nekim dok ja ne budem spremna, znam da im nece dugo trajati taj radnik jer je specifican posao i ljudi nemaju zivaca, plus su lenji.

Kod mene je isto dobro.
I ja ustanem kad mora, ali zadržim pravo da ne budem srećna zbog toga...

Kako jedeš rogač? Ja sam samo jednom probala štrudlu sa njim, ali mi se nije dopala. Mada, meni je prava štrudla jedino sa makom, pa možda sam probala sa predrasudom, pa zato...

Želim ti sreću povodom tog posla. Još kažeš da ti je blizu pa ne bi morala mnogo ranije da ustaješ. Ali uči sad. :lol:

Hvala!
Da, blizina mi je jedina motivacija, da ti kazem iskreno. Zamisli posao gde gubis samo 1 minut na transport!

Rogac jedem sirov, kao mahunu. Ovaj sto sam kupila je bas bio sladak, cak je imao i kristale secera u sebi. Tako smo jeli kao deca, popnemo se na drvo i beremo, nisam nikada probala strudlu.

:zcepanje:

Raste na primorju, mi smo imali nekoliko stabala po dvoristu.
Mislim da se cesto koristi kao zamena za slatkise, da ne jedes nezdravi keks i tako to.

- - - - - - - - - -

Jao ljudi ubi me ova zdrava ishrana, samo kuvam nesto, sve kao za bolesnike.

Pojela bi jedno dobro parce torte, debelo, filovano kremom od vanile i cokolade, jedan red beli, jedan crni, sa kremom okolo.

Eh da, zaboravih reci, prosli petak mi je bio zadnji radni petak, uspela sam da dam otkaz petkom. Sada radim samo 4 dana nedeljno, a 3 cu da uzivam!
Imam da ucim, ali videcu i da putujem malo.

- - - - - - - - - -

Pa da, mislim, možda, ali drvo je drvo... :eek:
Baš si našla poređenje...Ja sad zamišljam da jedem činiju strugotine posutu šećerom i vanilin-šećerom... :zcepanje:

Hahhahahhahah!

Ma ne takvo drvo.
Kao kad glodjes kosku, samo sto je pojedes i mnogo je slatko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back