- Poruka
- 54.747
То само ми мислимо да немају. Дете се васпитава до четврте, пете године оно после је само надоградња.Odakle izvede taj zakljucak.Do cetiri godine skoro da i nemaju pojma ni o cemu...tek posle je porodica itekako bitna.
Психологија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То само ми мислимо да немају. Дете се васпитава до четврте, пете године оно после је само надоградња.Odakle izvede taj zakljucak.Do cetiri godine skoro da i nemaju pojma ni o cemu...tek posle je porodica itekako bitna.
То само ми мислимо да немају. Дете се васпитава до четврте, пете године оно после је само надоградња.
Психологија.
Овако и ја то доживљавам. Не мора бити баш брак. Али отворено срце свакако.Sve se uci...i ja mislim, nasuprot Jungu, da se uci celog zivota.
Dobar start je prednost, svakako.
Ali nije presudan.
Moze start da bude super a onda okolnosti i nevolje da prekriju coveka.
Realno, tvorcu te ideje se valjda nesto tako i desilo. Jung je u par navrata imao nervne slomove iz kojih se uvek izvlacio i ulazio u drugu fazu zivota, rada, svega.
I zato ima smisla teorija o vise brakova, o novim periodima, novim pocecima...i ja to, poput postavljacice, vidim kao hrabrost da se prevazidje proslost, da se covek umije i krene u novo. Zavrsetak je fakat novi pocetak a sada, nije svaki pocetak nuzno dobar i on dolazi, samim tim sto se prethodno zavrsilo.
Mozda treba da vezbamo da docekamo novi period, ljudi se novog plase. Svi se plasimo, to nam je zakopano.
Ја сам сигурна да јесте пресудан. Ако је основа климава, нема добре надоградње.Dobar start je prednost, svakako.
Ali nije presudan.
Слажем се, једноставно се мењамо врло често на другачији начин од партнера и лофично је да се једном пробудимо поред странца.I zato ima smisla teorija o vise brakova, o novim periodima, novim pocecima...i ja to, poput postavljacice, vidim kao hrabrost da se prevazidje proslost, da se covek umije i krene u novo. Zavrsetak je fakat novi pocetak a sada, nije svaki pocetak nuzno dobar i on dolazi, samim tim sto se prethodno zavrsilo.
Mozda treba da vezbamo da docekamo novi period, ljudi se novog plase. Svi se plasimo, to nam je
Истина, баш због тога им треба мало запретити ограниченошћу уговора, да просто имају на уму да треба уложити мало труда као да лако може све да нестане.Мислим да сви који улазе у брак, не улазе да би из њега изашли. То што се временом нешто промени је друга прича.
Kako ko. Ja sam patio bez roditelja, pa su morali da me vuku u Karači sa sobomOdakle izvede taj zakljucak.Do cetiri godine skoro da i nemaju pojma ni o cemu...tek posle je porodica itekako bitna.
kukao sam kad me ostave i odu na sl. put, ko štene kad ostane samo.Ako su mladi, ako ne, onda se rukovode deviznom penzijom lol recimo....nije motiv uvek ljubav, al to ne znači blablabla..a trebalo bi da jeste jedini.Мислим да сви који улазе у брак, не улазе да би из њега изашли. То што се временом нешто промени је друга прича.
Истина, али ако се одлуче за више деце ваљда је то знак да могу да функционишу?
Онда терају 2 по 2 по 2 године док деца не одрасту.
Наравно да ниси успео јер се сви ми родимо и са личним карактером, са личним емоционалним доживљајем, са личном интелигенцијом.Kako ko. Ja sam patio bez roditelja, pa su morali da me vuku u Karači sa sobomkukao sam kad me ostave i odu na sl. put, ko štene kad ostane samo.
Psihologija to što ltvrdi, pa menja, pa tvrdi nešto drugo o sećanju, mislim da se tačno sećam da sam se namerno drao kad sam bio beba. Al recimo, kad pitam sina da li se seća nečeg, kad je bio baš mali, on tvrdi da se ne seća, pa mi turi neki termin kojim barataju psiholozi, a zapravo, odakle mu onda uticaji, tačno prepisani, c/p od onog ko ga je čuvao u vreme kad ja nisam bio pored njega, pa sam muku mučio da korigujem stvari koje su - i nisam uspeo sasvim u tome..
Pa da, al se tvrdi, tj. Limun kaže da nemamo predstavu do 4.god., al ja nisam ni za ono drugo, jer Frojd je polulud, al što se mene tiče je u pravu, što se mog potomka tiče nije. Normalno, nemamo isti kod, ako baš voliš eugeniku...pod čijim će uticajem da bude i ako je tome sklon, ja nisam, on jeste, tako se i formirao...Nego, nisam baš na to mislio, čini mi se, al n.veze.Наравно да ниси успео јер се сви ми родимо и са личним карактером, са личним емоционалним доживљајем, са личном интелигенцијом.
Тако да је до родитеља максимално до 50%.
Мени никад нису јасни људи који не могу да појме да нису родили 'табулу разу' већ живо биће са сопственим генетским кодом.
Али јесам сагласна да оно што можемо да направимо добрим код детета или да доведемо до негативне манифестације/извлачења на површину заиста и радимо у највећој мери до дететове четврте године.
Ту су после пубертет и рана афолесценција као осетљиве фазе
али максимално чинимо у том бебећем узрасту.
Ooo maaajko što me rodi,Majko, sto me rodi?

ne kuni me ne ruzi me majikoOoo maaajko što me rodi,
kad sreće nemam jaaa,
dotako sam dno životaaa,
prokleta je ova nedeljaaaaa![]()
Evo ti nešto veselone kuni me ne ruzi me majiko
ja jos spavam u tvojoj majci
Nekome je zivot majka, a nekome maceha.Jesi li video?
Neko se oženi tri puta, a neko nijednom.
Vujadine, nepravda je to.