- Poruka
- 17.475
Ja bez prstena na svakom prstu desne ruke ne odustajempa treca sreca znas![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bez prstena na svakom prstu desne ruke ne odustajempa treca sreca znas![]()
Živi me zanima veza izmedju bračnog statusa i suhomesnatih proizvida.За мене су све то бракови.
Чак и дуге везе где не живе званично заједно, али су стално једно код другога.
Тако ја у Меркатору, на сухомеснатом. Пита ме жена јесам ли удата. Ја сва битна- јесам.
Тек на каси сконтала да нисам![]()
А ја то тако, са свима брзо пређем на присније.Živi me zanima veza izmedju bračnog statusa i suhomesnatih proizvida.![]()
Ma, za to si u pravu, al postoje načini, testamentalno, ug.o doživotnom, mogu da stiču nekretnine zajedno, obaveze izdržavanja kad je jedno nesposobno za rad i tome i tako dalje..za to je, skraćeno, potrebna pravna pomoć.Jeste ok, ali nije izjednačena po svemu. Jeste izjednačena u slučaju razlaza, ali nije u slučaju smrti. U slučaju smrti nevjenčani partner ne nasljeđuje ništa.
HahahahaŽivi me zanima veza izmedju bračnog statusa i suhomesnatih proizvida.![]()
Moja bakaPoznajete li nekog ko iza sebe ima više od dva braka( dva su sad nekako uobičajena)?
Smatrate li da je to glupost ili vjera u ljubav i želja da se ima neko uz sebe.
Čujem često kako osudjuju takve osobe, što je po mom mišljenju bez veze.
Neko se spaja s papirom, neko bez. Svako kako njemu odgovara. U svakom slučaju su prošla vremena jednog doživotnog partnera.
Za mene su to hrabri ljudi koji vjeruju da ljubav postoji.
Taman sam pomislila da ima neka tajna veza,da mi otkrijes recept...А ја то тако, са свима брзо пређем на присније.
Што једна моја другарица каже- Сваки разговор са тобом се заврши или причом о храни или о сексу.
![]()
Znam za sebe.Poznajete li nekog ko iza sebe ima više od dva braka( dva su sad nekako uobičajena)?
Neko se spaja s papirom, neko bez. Svako kako njemu odgovara. U svakom slučaju su prošla vremena jednog doživotnog partnera.
Zakon dozvoljava 37 ženidbi/udajaPoznajete li nekog ko iza sebe ima više od dva braka( dva su sad nekako uobičajena)?
Poznajete li nekog ko iza sebe ima više od dva braka( dva su sad nekako uobičajena)?
Bravo za baku koja se nije plašila toga šta će čaršija reći. Svako ima pravo da ide za svojom srećom.Poznajem moju rodjenu nanu...dvojicu nadzivela a treci je nju za svega godinu dana. I taj treci mi je bio deka.
Kada kazem "moj deka" mislim na treceg muza moje nane.
Ruku na srce, ona je pametno birala, da prozivi.
Kada je sestra dovela zeta prvo je pitala da li smo mi njemu videle "generalije".
Poznajem i zenu koja je ostala udovica u 45-oj i nikada drugog muskarca nije pogledom okrznula. To mi je druga baka.
A ja sam miks njih dve. Kao babe da su me rodile.
Da li bih se ponovo udala da ostanem sama dva i vise puta. Apsolutno. Pod uslovom da se zaljubim mnogo, da obnevidim i da je on i samo on. Volim srcane muskarce koji zele sve, cim krene da mi vaga nekako me odbije.
Da li bih zelela da se moj muz ozeni ponovo ako mene nema? Apsolutno. Stvarno ne bih htela da zapne u proslosti, pa sada, koliko brakova - toliko. Ne bih ga jurila oklagijom na onom svetu kako se zenio pet puta a ja ga volela.
Poznajete li nekog ko iza sebe ima više od dva braka( dva su sad nekako uobičajena)?
I to je u redu samo ne zna čovjek šta bi kad bi došao u tu situaciju.Meni je nezamislivo posle jednog razvoda opet se vjenacavati
Osobe koje takva pitanja rešavaju srcem opet se vjencavajuI to je u redu samo ne zna čovjek šta bi kad bi došao u tu situaciju.
Osobe koje su odlučuju mozgom na zajednicu su za drugu temu.Osobe koje takva pitanja rešavaju srcem opet se vjencavaju
Osobe koje razmišljaju mozgom neće se opet naći u toj situaciji
Osobe koje su odlučuju mozgom na zajednicu su za drugu temu.
Volim osobe koje se vode emocijama. Sve drugo je trgovina.
Ја некако мислим да истински могу да се воле људи који деле филозофију живота, онако суштински.Ja baš mislim da za brak treba uključiti i mozak, a ne samo srce, što opet nije garancija da neće doći do razvoda.
Nije dovoljno što se volimo ako nemamo iste poglede na život. Nije dovoljno što se volimo ako je neko nasilan. Nije dovoljno što se volimo ako jedno želi djecu, a druge ne, itd.