Treća Srbija: U Srbiji se sprema državni udar!

nema ništa od toga , Novi Sad je najsigurnije mesto u evropi .

Јел зато што је тамо зграда колонијалне управе Гаспрома у Србији? :hahaha: :rotf:
Немој ме засмејавати!! отерали су млади партизани и веће "шмекере" и узурпаторе од Гаспрома!

Прво швабове, а затим и Стаљинове агенте и обожаватеље, после Његовог ИСТОРИЈСКОГ НЕ!
А сада је задатак подсетити грађане Србије на то Његово НЕ!

Да ли то запад опет хоће да мучи Србију са педерима из отпора иако се скупе 10 плаћеника то ће нам опет направити проблем нападом на Русе, стара Америчка прича завади па владај...Вучић наравно неће реаговати може то искористити у зависности од реакције Руса да се дистанцира од Руса и тако скине бреме терета које има од народа због симпатија према Русији, опет иако не игра како му газде кажу оптужиће га да је диктатор јер примењује силу над мирним демонстрантима који су се мало заиграли па напали Руску фирму и хаос може да се прошири на владу...

Ана Филимонова:

Став Србије која је оптужила Русију за издају се издваја међу реакцијама земаља на отказивања пројекта Јужни ток. „Србија улаже у овај пројекат седам година, урадили смо велики посао и нисмо напустили пројекат чак ни у најтежим временима,“ изјавио је премијер Александар Вучић.
Председник Србије Томислав Николић је затражио објашњење из Русије: „Не можемо остати без енергената. Русија нам то дугује много, јер патимо пуно због ње.“

„Изјава Томислава Николића је веома изненађујућа, јер је Вучићева влада (обојица припадају владајућој Српској напредној странци) одбила да потпише коначан споразум о Јужном току у октобру 2014. када је Владимир Путин посетио Београд“ рекла је Ања Филимонова„Дакле, Николићева изјава је провокативна и не одражава истину. Срби су вероватно мислили да, пошто су позвали Путина на посебан догађај и одбили да наметну санкције (што за њихово добро), могу да уживају неограничено поверење Русије и од ње траже сваку подршку. Али хајде да видимо шта се дешавало иза завесе.

„На адресу Гаспрома је упућено много тврдњи, прекора и претњи по питању приватизације српске нафтне индустрије“, каже Ања Филимонова. „Вучић је иницирао преиспитивање приватизације, исте оптужбе су упућене против Србијагаса који је требало да има велику улогу у пројекту Јужни ток. Посебно, недавно је лист „Курир“ изашао са насловом да је приватизација лоповска, да Русија због тога дугује Србији неки невероватан новац, и да заправо Србија мора да узме све назад. “

Pravda.ru

И да буде неко фингирање државног удара, и да крене лоше по нас - опет ће се убрзо ситуација преокренути јер је још мање од две године остало до коначног србског препорода и ослобођења од окупације.

И да буде неко фингирање државног удара, и да крене лоше по нас - опет ће се убрзо ситуација преокренути јер је још мање од две године остало до коначног србског препорода и ослобођења од окупације.

Tad će te hospitalizovati?

- - - - - - - - - -

Ako i bude nekih sranya treba iskoristiti priliku za obračun sa ustašama, hrvatskim lobijem, jugotitoistima, boljševicima, NVO fašistima, evrounijatskim ološem, stranim plaćenicima, separatistima i ostalom bandom. Treba ih pohvatati i poslati na put bez povratka.

Ali najbitnije je obračunati se sa tvojom mamom. :)

Очекивао сам ово. Пре једно 2-3 недеље срео сам овог Паровића и још тројицу. Кренем ја за њима, а они помињу како ће да пусте неку вест у јавност и да очекују да ће да је прокоментарише Ђорђе Вукадиновић и можда Вучић. Пратио сам их можда 30 метара, а требао сам још, сад би имао још информација.

Очекивао сам ово. Пре једно 2-3 недеље срео сам овог Паровића и још тројицу. Кренем ја за њима, а они помињу како ће да пусте неку вест у јавност и да очекују да ће да је прокоментарише Ђорђе Вукадиновић и можда Вучић. Пратио сам их можда 30 метара, а требао сам још, сад би имао још информација.

Pa dobro, mozes sutra opet da ih navatas,......................sigurno ce opet pricati o nekim planovima.:hahaha::hahaha::hahaha:

Не дирајте Вожда, јел чујете?!

Ко га такне имаће посла самном!

Evo ti, ali da naucis napamet!

Nova pionirska zakletva u Srbistanu - Oda velikom vodji

Vučić je sunce, Vučić je cveće, Vučić je brašno što baka u kifle meće.

Vučić je vazduh, Vučić je voda, Vučić donosi decu, a ne roda

Vučić je vetar, Vučić je kiša, kad on grune sve se utiša

Vučić je oseka, Vučić je plima, blago onom ko Vučića ima !

Vučić je mesec, Vučić je sunce, Vučić je sve lepo i mace i kuce.

Vučić na zemlji, Vučić na nebu, Vučića bi mazao po belom 'lebu.

Vučić je visok, Vučić je sladak, Vučić je pametan, pravedan i gladak.

Vučić je vredan, Vučić je predan, Vučića volim i nikome ne dam.

Vučić je tužna misao koja se pleše, Vučićem najtužniju dečicu teše.

Vučić je otac, Vučić je beba, svakome od nas po Vučić treba.

Vučić je hrabrost, Vučić je majka, sa Vučićem Srbija postaje bajka.

Vučić je mama, Vučić je tata, Vučića volim ko sestru i brata.

Vučić je i baba i deda i repa, pod njegovom vlašću nema niko da krepa.

Vučić me grdi, Vučić me teši, volim ga kad se setno nasmeši.

Vučić je istok, Vučić je zapad, samo čekam da vikne svi u napad.

Vučić je nezan, Vučić je strog, Vučić je meni ko neki Bog !

Da, čim su Dveri u pitanju, saopštenje se ne sme shvatati ozbiljno.

Međutim, dobro je da se pušta buva, jer to psihološki ubija simpatizere SNS.

Ti tako pratiš sve političare ili samo ove, jel to po zadatku il onako?

Back