Трећа Револуција у Јеревану !

Аli jesu ostatak ogromne Ukrajine, a vremenom ce to Kijev vratiti pod svoju kontrolu. To i Moskva smatra za deo Ukrajine.

Deo koji drže Rusi je najbogatiji deo Ukrajine , dakle na duži rok Ukrajina je neodrživa kao država , koš ovako razvaljena nema od nje ništa , pašće jednog momenta kao zrela kruška u ruske ruke

Zašto bi Rusi ratovali sa Ukrajincima i time iskopali rovove za vekove (kao tupavi Hrvati što su sa nama napravili)..

Оно што многи не знају јесте да је саму матицу Јеремна у САД основао Гарегин Нждех који је уско сарађивао са Бугарским фашистима , заправо живео је у Бугарској током другог светског рата до 1944 и ослобођења Бугарске ..

Интересантно је његово учешће у окупацији Макеодније јер је активно сарађивао са Македонским Буграима као и са Хитлером , био веома активан нациста.

Navodno je i sadašnji premijer unuk jermenskog ss-ovca

Što je još najzanimljivije za genocid nad njima je najodgovornija Nemačka , jer su usled želje za obezbeđenjem prige Berlin -Bagdad sugerisali Turcima da bi trebali da trajno reše pitanje Jermena na tom području kako bi pruga bila bezbedna .. za Turke su prljav posao uglavnom obavljali Kurdi

Turske paše koje su bile organizatori tih pogroma dobile su lažni identitet u Nemačkoj.

I na kraju cele balade - jedan narod nestaje , njihovu teritoriju kontrolišu neki drugi, a stvarno zlo i dalje kuva svoje paklene planove gurajući i jedne i druge u smrt

Navodno je i sadašnji premijer unuk jermenskog ss-ovca

Što je još najzanimljivije za genocid nad njima je najodgovornija Nemačka , jer su usled želje za obezbeđenjem prige Berlin -Bagdad sugerisali Turcima da bi trebali da trajno reše pitanje Jermena na tom području kako bi pruga bila bezbedna .. za Turke su prljav posao uglavnom obavljali Kurdi

Turske paše koje su bile organizatori tih pogroma dobile su lažni identitet u Nemačkoj.

I na kraju cele balade - jedan narod nestaje , njihovu teritoriju kontrolišu neki drugi, a stvarno zlo i dalje kuva svoje paklene planove gurajući i jedne i druge u smrt

Истина да му је деда био неки СС официр , али исто тако идолошки вођа премијера Јерменије је Гарегин Нждех..Гледала сам 60 минута на руској тв , баш лепо објаснили много тога руски аналитичари .Његова парола којом се водио је била слична оној коју је има Гарегин Нждех за ткз Ослобођење Кавказа ..

То је то , написах на другој теми и ово наводна Јерменска дијаспора у САД на коју се позивају многи формураши је матица основана од стране политичких дисидената , Јерменских нациста он не могу да имају здрав и рационалн однос ..могу само да гурну Јермене у рат као топовско месо .

Видимо потпуно исти сценарио који се хиљаду пута репризира ..јачање национализма , рехабилотовање нацистичких сарадника , промовисање наднације и то видимо исто тако како завршава .Запад је експерт у таквој врсти манипулација .

Толико о наводној јерменској победи и повратку својим кућама ... Сви су победили осим њих ... али то је порука запада, ако желите евро-нато-интеграције, то се плаћа територијама.

СРЦЕПАРАЈУЋЕ: Јермени пале и напуштају своје домове пре него што их преузму Азербејџанци (ВИДЕО)

У оквиру споразума о прекиду рата, Азербејџан ће добити део територије Нагорно Карабаха на управљање.

ИЗВОР:
Јермени који живе у граду Карвачар у Нагорно-Карабаху почели су да пале своје куће након објаве о предаји неких декива те области Азербејџану.

Становници Карвачара износе из својих кућа потрепштине, намештај и животиње пре него што ће напустити град.
jermenija.jpg

На северном путу Нагорно-Карабаха има много аутомобила, међу којима је много минибусева и камиона.

ТВ водитељка Олга Скабејева објавила је на свом Телеграм каналу снимак на којем се види запаљена кућа. Она је написала да људи спаљују своју имовину како је не би предали Азербејџану.

Лидери Русије, Азербејџана и Јерменије, Владимир Путин, Илхам Алијев и Никол Пашинијан, потписали су 10. новембра заједничку изјаву о потпуном прекиду борбених дејстава у Нагорно-Карабаху, подсећа портал.

Како се наводи у изјави, један део региона прелази под контролу Азербејџана, две стране ће разменити заробљенике, а руске мировне снаге биће распоређене дуж контакт линије и дуж Лачинског коридора који повезује Нагорно-Карабах са Јерменијом.

Такође је предвиђено отварање коридора између Азербејџана и Аутономне Републике Нахичеван у Јерменији.

(Мондо/Тањуг)

https://mondo.rs/Info/Svet/a1397581...uce-i-odlaze-izbeglice-informacije-video.html

Мора се признати да је дуги низ година Јерменија радила нешто веома интересантно а то је одграђивање себе од Русије . јачање тог Јерменског национализма и он није ни мало наиван ..на против ..пре пар година имали су оне споменике по Јеременији , ткз Јеремнском Бандери ..Хитлеровом савезнику у Јеремнији , нешто као Јерменски Бандера и Павелић .
Jeдно је окретање леђа Русији, а друго је неговање свог национализма. И код нас српски херој Милан Недић има много поштовалаца, а сви ти десничари Недићевци су уједно и русофили.
А они који нападају лик и дело Милана Недића су често најгори могући србофоби и русофоби, попут домаћих либерала и левичара.

Руси нису гадљиви на италијанске и немачке ектремне десничаре, када су они попут Срба такође велики русофили.
И ми Срби мрзимо комунизам, партизански покрет и титоизам, али поштујемо Црвену армију, јер су је чинили Руси. Није све баш црно-бело.

Deo koji drže Rusi je najbogatiji deo Ukrajine , dakle na duži rok Ukrajina je neodrživa kao država , koš ovako razvaljena nema od nje ništa , pašće jednog momenta kao zrela kruška u ruske ruke

Zašto bi Rusi ratovali sa Ukrajincima i time iskopali rovove za vekove (kao tupavi Hrvati što su sa nama napravili)..
Украјинци су у много већем националном суноврату него ми Срби. Рецимо нама ви латничари правите велике проблеме што се тиче наше српске културе, али Украјинци чак не знају ни свој сопствени језик. Они користе руски језик у великој већини, једино је обавезно када се камере упале да званичници говоре на украјинском језику. Чак и сам Зеленски је признао да је научио украјински у позним годинама.
Наравно, то не значи да они неће успети да потисну руски језик и наметну украјински ...за рецимо 50 година.

то кога ти мрзиш говори у своје име .

а лепа села , лепо горе
Ја говорим у име огромне већине, односно воље бирачког тела.
Јошка, Брозово копиле је освојио 0,001 % гласова, а сада се пришљамчио оном дебелом крмку Дачићу. То је снага комунизма у Србији... клинички мртав.

Русофилија не зависи од идеолошког правца.

Украјинци су у много већем националном суноврату него ми Срби. Рецимо нама ви латничари правите велике проблеме што се тиче наше српске културе, али Украјинци чак не знају ни свој сопствени језик. Они користе руски језик у великој већини, једино је обавезно када се камере упале да званичници говоре на украјинском језику. Чак и сам Зеленски је признао да је научио украјински у позним годинама.
Наравно, то не значи да они неће успети да потисну руски језик и наметну украјински ...за рецимо 50 година.

Ја говорим у име огромне већине, односно воље бирачког тела.
Јошка, Брозово копиле је освојио 0,001 % гласова, а сада се пришљамчио оном дебелом крмку Дачићу. То је снага комунизма у Србији... клинички мртав.

Русофилија не зависи од идеолошког правца.

Mislim da me nisi razumeo .. Rusi ne žele rat sa Ukrajncima kako se ne bi stvorila zla krv, kao što su gloopi hrvati napadajući Srbe iskopali nepremostive rovove (što je i bio cilj njihovih gazda)

Što se tiče samog pisma - ništa mene ne čini manje srpkinjom to što koristim latinicu .

Mislim da me nisi razumeo .. Rusi ne žele rat sa Ukrajncima kako se ne bi stvorila zla krv, kao što su gloopi hrvati napadajući Srbe iskopali nepremostive rovove (što je i bio cilj njihovih gazda)

Što se tiče samog pisma - ništa mene ne čini manje srpkinjom to što koristim latinicu .
Па Руси су већ створили злу крв, узели/вратили Крим, а Новорусија је држава у држави преко које могу да дестабилишу додатно Украјину.

Што се тиче Хрвата, јесу они далеко више стварали ту злу крв, али нисмо ни ми остајали дужни. Окрени, обрни, ено у тзв. БиХ, Срби и Хрвати могу заједно, због својих заједничких слободарских тежњи за одвајањем од исламиста из Сарајева.
Територија и народ су важнији од прошлости и било које идеологије.

Апсолутно ме не занима порив већине Срба да користе неуставну тзв. ''српску латиницу'', али када наши дођу на власт, део вас ћемо одређеним мерама натерати да се вратите српском писму, а други део ће под ударом наше пропагандне активности, променити ту ружну навику.

Јерменски квислинг и није био типичан наци квислинг, он је само желео да се освети Турцима, нема ту никакве русофобије.
Гарегин Нждех

Током Другог светског рата, Нждех је предложио да подрже Силе Осовине уколико би ове донеле одлуку о нападу на Турску. У Берлину се углавном расправљало о операцији Гертруд, заједничком немачко-бугарском пројекту напада на Турску у случају да се Анкара придружи савезницима.[14] Јерменска војна јединица, која је требало да се користи против Турске, 1943. године послата је на источни фронт, на полуострво Крим. Нждех је затражио повратак одреда и прекинуо везе са нацистичком Немачком. 9. септембра 1944. Нждех је написао писмо Стаљину нудећи своју подршку совјетском руководству да нападне Турску.[15] Совјетско руководство интензивно је расправљало о совјетском плану за инвазију на Турску како би се казнила Анкара због сарадње са нацистима, као и због повратка окупираних територија Западне Јерменије у периоду 1945-1947.[16] [17] Совјетски војни заповедници рекли су Нждеху да је идеја о сарадњи занимљива, али да би се о њој могло детаљније разговарати, Нждех би требало да дође у Москву.[18] Он је пребачен је у Букурешт, а касније у Москву, где је ухапшен и задржан у затвору у Лубјанки.

Након хапшења, Нждехова супруга и син послати су у егзил из Софије у Павликени.

У новембру 1946. Нждех је послан у Јереван, Јерменија, чекајући суђење. На крају суђења, 24. априла 1948, Нждех је оптужен за "контрареволуционарне" активности 1920-1921. и осуђен на 25 година затвора (почев од 1944.).[19]

Јеременија је у овом рату одбацила Русију као савезника , сматрала је небитним фактором .Важнија им је била Ким Кардашијан и неке Холивуске звезде него једини савезници које имају .

видели смо како то прође , када окренеш леђа оном ко ти једно може помоћи .

уместо Путина изабрали су Ким , тако су прошли

Па Руси су већ створили злу крв, узели/вратили Крим, а Новорусија је држава у држави преко које могу да дестабилишу додатно Украјину.

Што се тиче Хрвата, јесу они далеко више стварали ту злу крв, али нисмо ни ми остајали дужни. Окрени, обрни, ено у тзв. БиХ, Срби и Хрвати могу заједно, због својих заједничких слободарских тежњи за одвајањем од исламиста из Сарајева.
Територија и народ су важнији од прошлости и било које идеологије.

Апсолутно ме не занима порив већине Срба да користе неуставну тзв. ''српску латиницу'', али када наши дођу на власт, део вас ћемо одређеним мерама натерати да се вратите српском писму, а други део ће под ударом наше пропагандне активности, променити ту ружну навику.

Što se tiče Krima Ukrajinci bi ga i sada imali da nisu počeli da brljave

Što se tiče Hrvata - to što je neki od njih dobio zadatak da voda onog drugog za rad politike ne govori ništa

Što se tče tvojih budalaština o tome kako ćeš nekoga na silu nešto naterati ne biva, to se radi drugačije .. ako nisi primetio ćirilica se vraća i bez tebe na vlasti. Novi TC Galerijaje na ćirilici , recimo

Što se tiče mene - ja ćiricu pišem, latinicu koristim na ovom forumu - i u prepiscima sa ljudima koji ne znaju ćirilicu

Ćirilica se vraća

Пројектовање мржње из ЦГ према Србији је био мачији кашаљ како је то Украјина радила према Русији, пропратио сам неколико њихових заједничких тема о "савременој Украјини" ... Тако да не знам шта да ти кажем.

Не знам како и на који си начин дошао до овог закључка - једноставно тако нешто не постоји ако занемаримо Додика који вуче одређене потезе због ради личних интереса а само на штету РС-а (злоупотреба служб. положаја).
И немају ќрвати никаквих "слободарски" тежњи, из тог се разлога називају - додринаши, просто к'о пасуљ ;)

Što se tiče Krima Ukrajinci bi ga i sada imali da nisu počeli da brljave

Što se tiče Hrvata - to što je neki od njih dobio zadatak da voda onog drugog za rad politike ne govori ništa

Što se tče tvojih budalaština o tome kako ćeš nekoga na silu nešto naterati ne biva, to se radi drugačije .. ako nisi primetio ćirilica se vraća i bez tebe na vlasti. Novi TC Galerijaje na ćirilici , recimo

Što se tiče mene - ja ćiricu pišem, latinicu koristim na ovom forumu - i u prepiscima sa ljudima koji ne znaju ćirilicu

Ćirilica se vraća
Украјинци јесу забрљали, али Руси су им оставили поправни испит и ако буду још више брљали, оде Новорусија.

Ова власт је само наставак претходне итд уназад. Нема никакве стратегије за очување ћирилице.
Код нас чак и неке мале фирме на својим производима имају оно чувено ''kupujte domaće, pomozite domaćim privrednicima''.
Желе да неко купи њихов производ, а нису се удостојили да њихов производ буде на српском писму.

Пројектовање мржње из ЦГ према Србији је био мачији кашаљ како је то Украјина радила према Русији, пропратио сам неколико њихових заједничких тема о "савременој Украјини" ... Тако да не знам шта да ти кажем.

Не знам како и на који си начин дошао до овог закључка - једноставно тако нешто не постоји ако занемаримо Додика који вуче одређене потезе због ради личних интереса а само на штету РС-а (злоупотреба служб. положаја).
И немају ќрвати никаквих "слободарски" тежњи, из тог се разлога називају - додринаши, просто к'о пасуљ ;)
Црногорци Мила Ђ. немају свој језик, док Украјинци имају чије се језик поприлично разликује од руског. Дакле они имају језичку баријеру, a то је један од важнијих идентитета у грађењу нације. Зато балканске нације имају ту колективну фрустрацију, јер немају свој језик. Рецимо тзв. Бошњаци су убацили 100 турцизама у српски језик и измислили босански.

Сви ти потези Додика су државнички, од савеза са Хрватима, преко сарадње са аустријским десничарима из ФПО, који су се сада поделили у две партије, до сарадње са јеврејским лобијем односно Израелом.
Немам ни ја неко велико поштовање према Јеврејима, али паметно је да ти на сваку годишњицу прославе РС, дође израелски амбасадор БиХ, јер тако даје легитимитет РС, а муслимани су у почетку беснели, па су се навикли.
Као што је и тек како важно да на ту прославу буде и представника Хрвата, као што и из њиховог угла је битно да буде српских представника када прослављају олују. Статус њихове Херцег Босне је далеко лошији од РС, али је далеко бољи од КиМ, тако да нема тих Бајдена који могу од Срба и Хрвата створити Босанце, што нам говори о слободарским или сепаратистичким тежњама тих народа у односу на муслимане који желе унитарну шеријатску Босну уз укидање региона Херцеговине.
Свако гледа своје националне интересе, а емоције и идеологије су ту сувишне.

Back